2777
2789
عنوان

لطفا بیایید آبروم رفت حالم خوب نیست 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 71 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی با مادرت زندگی میکنی باید اونم راضی باشه سگ بیاری من هیچوقت با بودن سگ کنارم راضی نیستم ولی ماد ...

خب مادرم راضی نیست ولی من هستم 

اونا باور نمیکردن مجانی داده گفتن طلاهامو فروختم لابد 

ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! -  miel به فرانسوی یعنی عسل :)

عزیزم شما مجردی نباید بدون اطلاع پدر و مادرت سگ میاوردی خونه

اشتباه از خودت بوده...شاید مامانت واقعا خوشش نمیاد از سگ...باید ازش اجازه میگرفتی...بالاخره اتاق تو جزئی از خونه هست...البته رفتار اونام بد بوده و نیاز به این همه قشقرق نبوده...ی چیزی خواهرانه بگم؟سعی کن آرزوهات در جهت پیشرفت خودت باشه...والا بخدا میگن برو دانشگاه یعنی بفکرت هستن

تصمیم میگیرم که تا وقتی که زنده ام غرق باشم...اما فقط وقتی که تو اعماق این دریا تو باشی❤️

😭😭😭مامانم گفت تو نجسی رفتم حموم همه لباسامو عوض کردم خسته کوفته همه ملاحفه هارو برد خشکشویی

خب مشکل دارید پس کلا

زودتر دانشگاه چیزی قبول شو جدا کن مسیرتو

گیر کردم تو شبی که گفتی باید جداشیم💔
عزیزم شما مجردی نباید بدون اطلاع پدر و مادرت سگ میاوردی خونهاشتباه از خودت بوده...شاید مامانت واقعا ...

اخه دانشگاه برم باز این بند و بساطارو راه بندازن؟

کل دانشگاه مسخرم میکنن

ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! -  miel به فرانسوی یعنی عسل :)