من ۹ هفته باردارم اما باید سقط کنم جنین رشد نمیکنه و خیلی کوچکه دکتر دارو نمیده و میگه خود بخود سقط میشه، دیشب خواب عجیبی قبل اذان صبح دیدم ، خواب دیدم ی نوزاد دارم ک خیلی شیرین و خوشگله قیافه اش خیلی واضح بود و هنوز ب یاد دارم انقد خوابم واقعی بود ک دلم نمیاد بگم خواب دیدم ، چند بار بهش شیر دادم بغلش کردم بوسیدمش بعد با صدای اذان از خواب بیدار شدم، کسی میدونه تعبیر خوابم چیه
بابا سقط نکن مگه ۹ هفته چقد باید باشه ک هنو وزن گرفته!!!!!تازه قلبش تشکیل شده من سر دوتا بچه هام ایقد بهم استرس وارد کردن ک نگو ولی اصلا ب سقط فک نکردم!!!!
انشاالله که تعبیرش به واقعیت تبدیل بشه شما اصلا نه قرص نه دارو گیاهی مصرف نکن یه سونوگرافی دیگه هم برو باز صبر کن باز هفته دیگه جای دیگه هم برو انشاالله که هرچی خیره واست اتفاق بیوفته
سلام من کانال روزمرگی دارم تو ایتا خوشحال میشم همراهی کنین منو https://eitaa.com/joinchat/435946384Cb055c083cb
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉