2777
2789
عنوان

شیر دادن ب نوزاد

59 بازدید | 7 پست

من ۹ هفته باردارم اما باید سقط کنم جنین رشد نمیکنه و خیلی کوچکه دکتر دارو نمیده و میگه خود بخود سقط میشه، دیشب خواب عجیبی قبل اذان صبح دیدم ، خواب دیدم ی نوزاد دارم ک خیلی شیرین و خوشگله قیافه اش خیلی واضح بود و هنوز ب یاد دارم انقد خوابم واقعی بود ک دلم نمیاد بگم خواب دیدم ، چند بار بهش شیر دادم بغلش کردم بوسیدمش بعد با صدای اذان از خواب بیدار شدم، کسی می‌دونه تعبیر خوابم چیه

انشاالله که تعبیرش به واقعیت تبدیل بشه شما اصلا نه قرص نه دارو گیاهی مصرف نکن یه سونوگرافی دیگه هم برو باز صبر کن باز هفته دیگه جای دیگه هم برو انشاالله که هرچی خیره واست اتفاق بیوفته 

سلام من کانال روزمرگی دارم تو ایتا خوشحال میشم همراهی کنین منو https://eitaa.com/joinchat/435946384Cb055c083cb

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا سقط نکن مگه ۹ هفته چقد باید باشه ک هنو وزن گرفته!!!!!تازه قلبش تشکیل شده من سر دوتا بچه هام ایق ...

بتا بالا نمیره یعنی ب هزار هم نرسیده فقط هر سه چهار روز شصت هفتاد تا بالا میره تو سنو هم هفته پیش نوشته ساک دفرمه بدون علائم حیات

انشاالله که تعبیرش به واقعیت تبدیل بشه شما اصلا نه قرص نه دارو گیاهی مصرف نکن یه سونوگرافی دیگه هم ب ...

لکه بینی دارم گلم ، تا الان انقد اینور اونور فرستادند یعالم سنو و آزمایش گرفتم هیچکدوم چیز مثبتی نگفتن ، اما دو شبه پشت هم دارم خواب میبینم بچه کوچیک شیری دارم دیشب خیلی واقعی بود 

والا میگن تو بارداری ازمایش و سونو هارو حتما بدید

من جای مطمئن رفتم به من میگفتن بچه ات دماغ ندارع

شما هم چند جا دیگه برو حتما

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
چهار جای متفاوت سنو دادم

پس به حرف دکترا گوش کن اگه دیگه چهار جا مطمئن همین رو گفتن

فردا در برابر اون بچه اگه مشکلی داشته باشه هم گناه کردی بهش مدیون میشی

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂