2777
2789

کاش مرده بودم سگ نمیاوردم 

کاش این شب هیچوقت نمیومد اشتباه کردم 😭😭😭

مامانم اومد خونه دید روی تختم سگه زد تو صورت خودش گفت یا صاحب الزمان این چیه 

برو همین امشب پس بده من تا این اینجا باشه نمیخوابم برو همین الان پس بده گوه خورده به تو سگ فروخته اون یارو

خلاصه مامانم از ترس فورا زنگ زد به خالم گفت عسل سگ آورده و اینا 

خالم رفت پلیس خبر کرد برن در خونه پسره از من باز جویی کردن از پسره هم بازجویی کردن 

مامانم و خالم آبرومو بردن 

خالم گفت نه باید پیگیری کنم فردا میرم از پسره شکایت میکنم گوه زیادی خورده سگ فروخته و تو هم گوه زیادی خوردی بدون اجازه مامانت سگ آوردی خونه 

خلاصه به پسره گفت چرا مجانی بهش سگ دادی؟ عاشقش شدی؟😭

جلو همه کلی چرت و پرت گفت 

پیش رفتگر و اسنپ باکس و پیرمرد و چند تا پلیس آبروم رفت 😭😭😭😭

مامورا گفتن خانم شکایتتون تهش به جایی نمیرسه 

سگ ماموریت فوری ما نیست 

این خانم جرم که نکرده فقط ی سگ خریده 

منم سگ دارم ما هم سگ داریم پرنده داریم درسته نجسه اما جرم نیست آوردنش تو خونه و ایشون بچس 

سگو دادم رفت و قراره فردا شکایت کنن از پسره و گوشی جدید منو ببرن پس بدن 😭😭😭😭

اونوقت میگن برو دانشگاه! اره برم آبرومو جلو کل دانشگاه ببرید مضحکه خاص و عام بشم 

تو دانشگاه هزار جور پسر هست اگه بخوان این کارارو بکنن فایده نداره جایی رفتنم 😭😭😭😭

دم آخری سگمو بوسش کردم و برای همیشه ازش جدا شدم 

کلی برنامه و آرزو براش داشتم 😭😭😭😭

عکسشم میزارم 

ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! -  miel به فرانسوی یعنی عسل :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی خیلی خیلی رفتارشون بد بوده ولی تو که میشناسیشون چرا از قبل نگفته بودی‌!!! وقتی هنوز با خانواده زندگی میکنی باید درمیون میذاشتی

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱
بهترین کارو کردن خانوادت صبح تاپیکتو دیدم با پسره میخواستی دوست بشی

نبابا عین خیالمم نبود 😭😭😭

خیلی خیلی خیلی رفتارشون بد بوده ولی تو که میشناسیشون چرا از قبل نگفته بودی‌!!! وقتی هنوز با خانواده ...

اخه قبول نمیکنن‌

ببخشید ببخشید ولی چ خانواده مریضی

😭😭😭

مامانم گفت تو نجسی رفتم حموم همه لباسامو عوض کردم خسته کوفته همه ملاحفه هارو برد خشکشویی

وقتی با مادرت زندگی میکنی باید اونم راضی باشه سگ بیاری من هیچوقت با بودن سگ کنارم راضی نیستم ولی مادرت زیاده روی کرد پلیس خبر کرد بین خودتون باید قضیه رو حل میکردین 

این دیگ چی بود 😐😐😐 حق داری بگی ابرومو بردن

😭😭😭

اون یکی خالمم کلی حرف بارم کرد 

منم حق دارم فوش بدم ناراحت بشم