2777
2789

تا چه مقدار راه دور ازدواج میکنید؟ مسافت رو دارم میگم

مثلا باید خودتون کدوم استان باشید تا با پسری از استان اصفهان ازدواج کنید؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داداش من تهرانه و از گچساران که ۱۴ ساعت راهه دیروز زن گرفت خیلی هم خوشحالیم رو جفت چشمامونم میذاریمش عروسمونو

اصلا فاصله و این چیزا مهم نیست فقط فرهنگ و انسانیت خرف اولو میزنه

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

نکنید بهتره چون اختلاف رسوم پدرتونو درمیاره. 

هر چند الان میگید رسوم مهم نیس ولی فردا روز اولین نفر خودتونید ک میگید چرا فللن مناسبت کادو ندادن چرا فلان مناسبت فلان نکردن 

اصلابگو مرد بهترین مرد هم باشه راه دور به درد نمیخوره

من خانوادم مشهد خودم اصفهان اومدم 

برمیگشتم عقب هیچوقت همچین ازدواجی نمیکردم

تا خدا بنده نواز اس به خلقش چه نیاز😉
داداش من تهرانه و از گچساران که ۱۴ ساعت راهه دیروز زن گرفت خیلی هم خوشحالیم رو جفت چشمامونم میذاریمش ...

دوره ی نامزدیشون چطور گذشت؟ برادرت هر چند وقت یک بار میرفت دیدنش‌؟ شب کجا میموند؟ منظورم قبل عقده 

بذار یه چیزی بهت بگم عشقت باشه ، انسان باشه ، خانواده بافرهنگ داشته باشه ، اذیت کن نباشه ... اصلا بگ ...

اینو بگم تهش نه خاهر نه برادر نه حتی پدر و مادر شاید برات نمونن.. دوسشون داشته باش ولی گر فتارشون نباش . تو فکر خانواده ای باش که خودت بسازی ....

دوره ی نامزدیشون چطور گذشت؟ برادرت هر چند وقت یک بار میرفت دیدنش‌؟ شب کجا میموند؟ منظورم قبل عقده

قبلش دوست بودن یا داداشم میرفت پیشش یا اون میومد یه شهر حد وسط قرار میذاشتن

دیروزم که عقد کردن تصمیم گرفتن یه سوئیت بگیرن تا عروسیشون اونجا بمونن

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

اصلابگو مرد بهترین مرد هم باشه راه دور به درد نمیخورهمن خانوادم مشهد خودم اصفهان اومدم برمیگشتم عقب ...

عزیزم دوره ی نامزدیتون هر چند وقت یک بار همو میدید؟ شب هم خونتون میموند؟ منظورم قبل عقده