2777
2789
عنوان

کسایی ک خوش بینن بیان همه ترسوندن منو خابم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثر جوونای الان با دیتینگ اپ دیت میکنن

ولی باید احتیاط کنی

مثلا از خودت اطلاعات ریز ندی مثل ادرس خونه ، جای عمومی قرار بذاری ، سوار ماشینش نشی تا یه مدت و سعی کنی خوب بشناسیش

🏃🏻‍♀️

ینی امکان داره اینم پسر خوبی باشه ؟؟میشه منم راهنمایی کنی

ببین من حتمااااا لایو لوکیشن میفرستادم به خواهری/دوستی کسی … اوایل اصلا جاهای خلوت نمیرفتم هرچند گاهی گول خوردم ک ای کاش نمیرفتم 🥲 خیلی مراقب خودت باش بعدا مثل من حتی فکر کردن بهش میتونه اذیتت کنه

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱
اره خب ب زور نمیشه ولی میترسم یارو خلاف کار اینا باشد عکس دادم بهش وای نیاد پیدام کنه🤦‍♀️🤦‍♀️

اینجوری که فکر می کنی پس از خونه نباید بری بیرون چون همه عکس که اصن هیچی خودت رو میبینن و‌ ممکنه بیفتن دنبالت ادرستو پیدا کنن.

خدا بزرگتر از ترس توعه....به خودش توکل کن آروم شی♥️

اکثر جوونای الان با دیتینگ اپ دیت میکننولی باید احتیاط کنیمثلا از خودت اطلاعات ریز ندی مثل ادرس خونه ...

ااطلاعات ریز مثلا چیا 

گفتم چن تا خاهر بردار دارم و دانشجو بودن و دانشگاهم گفتم محلمون گفتم وای فک کنم تمومه ن ؟؟؟؟

اخه اونم قبلش همه چیو گفت بیوگرافی داد از خودش🤦‍♀️🤦‍♀️

چیکار میکردم🤦‍♀️

ببین من حتمااااا لایو لوکیشن میفرستادم به خواهری/دوستی کسی … اوایل اصلا جاهای خلوت نمیرفتم هرچند گاه ...

اره عزیزم من اصلا جای خلوت نمیرم و سوار ماشین هم 

نمیشم

منطقه ما جای شلوغه .اگرم‌بریم‌بیرون میگم‌بریم‌مرکز خرید جایی ک شلوغ باشه

ااطلاعات ریز مثلا چیا گفتم چن تا خاهر بردار دارم و دانشجو بودن و دانشگاهم گفتم محلمون گفتم وای فک کن ...

نه بابا انقد نترس فقط محتاط باش

چندسالته ؟

سعی کن در موردش تحقیق کنی ، گوگلش کن ، تو سوشال مدیا ببین چیکار میکنه سعی کن بشناسیش 

🏃🏻‍♀️

ببین اوایل رابطه ب نظرم قرار نیست همه چیو راست بگی ؛ من خودم خیلی چیزا رو الکی میگفتم مخصووووووصا ادرس و اینا ! من ب تنها کسی ک ادرس دادم اخرین دوز پسرم بود ک میخواستن بیان خواستگاری 😂 الانم خاک توسرم کنن شوهرمه 🥲 هرروز هم جنگ و دعوا داریم ! فک کنم در طول ماه فقط یک روز با هم خوبیم اونم فک کنم ی هورمون تو بدن من جا به جا میشه 🥲🥲🥲🥲🥲

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱
نه بابا انقد نترس فقط محتاط باشچندسالته ؟سعی کن در موردش تحقیق کنی ، گوگلش کن ، تو سوشال مدیا ببین چ ...

۲۳ سالمه 

باشه عزیزم دعام کن 

نمیدونم چجوری بشناسم ولی اسمش اینارو گفته بهم 

برم تحقیق؟