2777
2789
عنوان

وسواس فکری

136 بازدید | 25 پست

درود.. من وسواس فکری دارم از ۵ سالگی تقریبا... هرچی هم به کنکور نزدیکتر میشم بدتر میشه. شبها قشنگ یکی دو ساعت میشینم فکر میکنم(این که شبها دیر خوابم میبره از همون بچگی بود ولی الان با پجود کنکور تحملش سختتره)،همه چی باید قرینه باشه، هر حرفی که یکی میزنه رو میشینم حروفشو بخش بخشمیکنم که قرینه شه الانم در حین تایپ کردن دارم همین کارو میکنم.

ضمنا یه دورانی افسردگی شدید هم داشتم. الان خیلی بهترم ولی این وسواسه همیشه هست.

نه پول دارم و نه وقت و حوصله، برم پیش روانپزشک روانشناس متخصص اعصابو روان یا چی؟ و اینکه یه روانپزشک هست انگار توی شهرمون معروفه، ۴۵۰ میگیره.. برم پیش همین؟ باز نه که برم پول بدم بعدش نه دارو بده نه هیچی بشینه حرف بژنه! همون جلسه اول دارو میدان؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر نکنم روانپزشک باهات صحبت کنه باید با روانکاو و روانشناس صحبت کنیدارو هم باید بخوری عزیزم

ممنونم..پس یعنی این روانپزشکه دیگه توی یه جلسه دارو میده و تمام ؟ نمیدونی هر چند مدت باید دوباره برم؟

از خط اخر فهمیدم وسواست خیلی جدیم نیست 😏اگه جدی بود با این وسواس فکری ک داری و بخش بخش کردن حرفات ا ...

الان مثلا من سه تا خنده فرستادم ولی موقع ارسال دستم خورد پاک شد و شد دوتا 

و اعصابم داغونه که دوتا شد از دو خوشم نمیاد باید سه تا میبووود

ممنونم..پس یعنی این روانپزشکه دیگه توی یه جلسه دارو میده و تمام ؟ نمیدونی هر چند مدت باید دوباره برم ...

آره معمولا شرح حالت رو میدی طبق احوالاتت بهت دارو میده

نمیدونم عزیزم یکی از آشنایانم وسواس تمیزی پاکی داشت هر ماه میرفت

حالا بری خود دکتر بهت میگه کی باید بری

خواهش میکنم💕

اگه یکی ازت بپرسه این کارا درسته یا نه مطمئنا میگی میدونم درست نیست ولی دست خودم نیست. دست خودم نیست یعنی اجبار ذهنی.

وقتی این فکرا بهت حمله می کنن جلوشونو نگیر چون زورشون بیشتر میشه. فقط بزار تو ذهنت رژه برن...بهشون بگو انجام میدم ولی یک ساعت دیگه...دفعه بعد بگو دو ساعت...بعد بگو ۵ ساعت...بعد فردا و.... بی محلی خیلی سخته اما "عادت" زورش از وسواس بیشتره...اگه خودتو عادت بدی که که انجامش ندی بعدش واقعا خودتم نمیخوای انجامشون بدی

الان مثلا من سه تا خنده فرستادم ولی موقع ارسال دستم خورد پاک شد و شد دوتا و اعصابم داغونه که دوتا شد ...

خب عیبی نداره گندش نکن مسئله ب این کوچیکی راه حل داره یکی دیگه بفرست بشه سه تا یا یه بار دیگه این بار سه تایی بفرست منم یه همچین مرضی دارم 😄😏.. دیدی چ راحت حل شد مشکلت 😄😄🤷‍♂️

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
الان مثلا من سه تا خنده فرستادم ولی موقع ارسال دستم خورد پاک شد و شد دوتا و اعصابم داغونه که دوتا شد ...

۳ ک قرینه نداره 

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه من با تو ام که ریپلای می‌کنی؟!فوضول