2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیکت دیدم قفل کرده بودی نتونستم چیزی بنویسم 

چرا اینطوری میگی به خودت دختررررررر بقیه صد تا آدمو زجرکش میکنن تازه به وجودشونم افتخار میکنن اونوقت تو داری انقدر خودتو زجرکش میکنی بخدا خدا ناراحت میشه ازت که اینجوری ارزش خودتو میاری پایین 

اگه دلت گرفته بیا با هم حرف بزنیم 

منم داخلش اونقد میخاره گاه از خارش زیاد کیپ میشه.

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

مطمئن باش همیشه هم اینطوری نمی مونه 

اگه کسی دلتو شکونده خدا یه روز بدجور تقاصتو ازش پس میگیره منم دلمو خیلی شکوندن الان از ته دلم فهمیدم همون موقعایی که داشتم گریه میکردم خدا داشته با محبت بهم نگاه میکرده اون موقع به حدی رسیده بودم که هر کی میگفت خدا وجود داره تو دلم خدا رو فحش میدادم ولی بعدا فهمیدم خدا چقدر میتونه آدمو دوست داشته باشه یه جور برات جبران میکنه به جای گریه اشک شوق بریزی از بد ذاتایی که دلتو شکوندن یه جور انتقام میگیره که خودت دلت به حالشون میسوزه فقط صبر کن