2777
2789
عنوان

اگه یکی بیاد دزدی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 54 پست
منم استرس گرفتم ولی اونا حتما مطمئن بودن ک طلا دارن تو خونشون چ ترسناک

طفلکیا خیلی بد کشتنشون هنوزم که هنوزه خونشون فروش نرفته 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای بچه ها من هیچوقت ازین فکرا نمیومد سمتم خیلی اوضاع بد شده دیگه بعید نیست این چیزا😭

درت ضد سرقته ترس نداره 

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

دستگاه دارن مگه خرن

شوخی کردم بابا 

من ی بار دزد اومد خونمون فک کن در اتاق باز کردم ی مرد تو اتاق بود با لپ تاپم دستش 

وحشت کردم رفتم عقب اونم ترسید از در فرار کرد😐لپ تاپمم نبرد 

در بالکن باز بود از اونجا اومد طرف

دیدی حیوونا گشنه بشن همدیگرو تیکه پاره میکنن ادما هم همینن ولی کسی مهم نیست براش

دقیقا ی دختر ۱۹ساله با ی دختر بچه ۱۰ساله با مامان و بابا شون

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

با دیدن تاپیکت افتاد یادم دوازده سالم بود مامانم نمیزاشت از لوازم ارایش استفاده کنم

بعد شب رفتم تو اشپزخونه(از درخونه اشپزخونه معلوم بود)

یکم رب مالیدم ب لبام چندتا عکس انداختم

اومدم برم اتاقم یهو ی مرد ک صورتشو با دستمال پوشونده پشت دربود تا نگاش کردم سریع فرارکرد از دیوار پرید پایین

هنوزم میفته یادم قلبم تیرمیکشه

یعنی میومد با چاقو کلیمو درمیاورد کمتر اذیت میشدم تااین ک یکی بببنه من دارم با رب رژ لب براخودم میسازم💆🏻‍♀

بخدا دزد الان بیاد خونه بهش حمله میکنمبا بطری چاقو گوشی هرچی خانم هرچی هست رو میاد میبرهنمیتونیم بمو ...

عزیزم میگم یا شما قاتل میشی یا اون، مثلا طرف و کشتی دوتا خرت و پرت برات موند یخچال و تلوزیون... به چه دردت میخوره تو زندان؟

من هزاران نفرو میشناسم که در برابر دزد مقاومت کردن و فوت کردن و عزیزاشونو بدبخت کردن

اگه از دو تیکه طلا جونت مهم تر نیست حمله کن

اسی الکی ب خودت استرس نده توکل کن بخدا منم توشهر غریبم دورازهمه خونواده شوهرم شیفت میره در خونه هم ضدسرقت نیست چندشب پیش هم کابلای برق بریدن دزدیدن قشنگ جلوی درخونمون باورت میشه همون شب سروصداشون میومد ولی من فکر کردم همسایه ست که درحال خونه جدیدش ومیسازه چون معمولا خیلی سروصدا میکنن 

عزیزم میگم یا شما قاتل میشی یا اون، مثلا طرف و کشتی دوتا خرت و پرت برات موند یخچال و تلوزیون... به چ ...

خانم اگه دزدی حمله کنه و بکشیدش قتل حساب میشه ولی زندان نمیری چون دفاع از خود بود طرف با سلاح حمله کرده 

خانم طلا رو مفت بنده خدا مامانم نگرفته که مفت هم بیان ببرنش