2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آرە این رو روانشناسا میگن مرحلەی انکارەهیعنی هنوز بە باور این نرسیدیم کە برنمیگردە😭

گاهی یدفعه یادم میاد میگم نه دروغ میگن باباش مرده اینا عادتشونه دروغ بگن اما اعلامیه ترحیم رو که میبینم پیام میدم به عمو میگم بیا ببین اینا چی میگن پشت سرت...!

اسی جان زن عموته اون خانوم؟

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
برا بچه هم اگه زیاد بخریم لوس و بی‌ادب میشه چون واقعا هست؛ اما خیلی اسباب بازی دوست داره.

نگفتم زیاد بخرید که.کلا چند چندی😂چرا کلا نمیگیری.اونجایی که نباید کاری بکنی به زور میخوای بگی باید کاری کرد جایی که باید کاری کنی میگی لوس میشه.

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

نگفتم زیاد بخرید که.کلا چند چندی😂چرا کلا نمیگیری.اونجایی که نباید کاری بکنی به زور میخوای بگی باید ...

نمیشناسیش آخه..خوشم از لحنت نیومد ولی مرسی کمک میکنی.

در کل بکش بیرون‌از این خانواده هر نسبتی که داری.نه خیرت خیره نه کمک.کمک کردن همواقعا علم‌میخواد که ن ...

میدونی مشکل چیه؟ من بی عاطفه و نمک به حروم نیستم که هروقت اون کنارم بود به قول تو توی سختی‌هاش بکشم بیرون.. والا خانواده ما که اینجوری نیستم بقیه رو اطلاع ندارم..

به خدا روانشناس هم میگه بگذارید دوره سوگواری طی بشه دست از سرش بردارین اون شخص زمان میخواد تا از نظر احساسی تخلیه بشه چه کادویی بدی اخه

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

هنوز داغ داره 

تایم نگذشته ک با کادو یا روانشناس به حالت سابق برگرده 

یکی دو هفته زمان می‌بره شایدم بیشتر ولی کم کم بهتر میشه 

موضوع براش قابل باور میشه 

بهتره اذیتش نکنین اجازه بدین خودشو با گریه تخلیه کنه...

به خدا روانشناس هم میگه بگذارید دوره سوگواری طی بشه دست از سرش بردارین اون شخص زمان میخواد تا از نظر ...

من به فاک رفتم بس توضیح بدم ولی گفتید دوباره میگم: به پیر به پیغمبر خودم اونقدر عقلش رو دارم بعد از چهلمش روانشناس ببرمش و به علاوه، کادو مگه میخوام کیک تولد ببرم براش؟ اون عمه با هرچیزی که براش ببرم خوشحال میشه اما خودم ترجیح دادم بهش یه گل بدم سری بعد که رفتم.

یا خدا ملت به کار نکرده هم مجرم میکنن طرفو..

به هرحال مرسی گفتی.

هنوز داغ داره تایم نگذشته ک با کادو یا روانشناس به حالت سابق برگرده یکی دو هفته زمان می‌بره شایدم بی ...

باقی کامنت‌هارو بخون به قرآن به گا رفتم بس توضیح دادم.

باقی کامنت‌هارو بخون به قرآن به گا رفتم بس توضیح دادم.

عزیزم منم کامنتا رو خوندم نظر دادم 

شما گفتی دفعه بعد ک دیدمش می‌خوام ی کادو سبک و کوچولو بهش بدم ...

ب نظرم زوده جلوه خوبی نداره بهتره کمی صبر کنی حداقل بذاری بعد مراسم هفتم اون خدابیامرز 

ب هر حال مثل اینکه شما خیلی ناراحتی ...

خدا رحمتش کنه غم اخرتون باشه🖤