2777
2789
عنوان

خودمو خودمو نابود کردم 😰😰

261 بازدید | 35 پست

بچم شبا سخت میخوابه ولی امشب استثنا شد و خوابید خیلی راحت .حس کردم سردش میشه پتو انداختم روش بیدار  شد😫😫😫😭😭

از ساعت یک دارم تکونش میدم دیگه نمیخوابه😭😭این چه کاری بود کردم  

مهربون باشیم☺️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین الان دارم ی فیلم راجع ب زندگی واقعی ی مادر که بچه داره میبینم باور کن پشیمون شدم هرگز بچه نمیخو ...

بچه ناااابودت میکنه‌

ببین خیلی شیرینه خیلیییی شیرینه ولی نمی ارزه

مهربون باشیم☺️
یخ می‌زد خوب بود؟🥺🥺🥺 ولی گناه داریییییخسته نباشی مامان عزیز🥺🥺💖💖💖

خونه گرمه نمیدونم این چه حرکتی بود زدم سرماخوردم خودمم جون ندارم تازه هفت صبح هم پسرمو میبرم مدرسه

مهربون باشیم☺️
کاش همه متقاعد میشدن ک هر زنی نباید بچه بخواد

توضیحی به‌کسی بدهکار نیستی کاری رو بکن که خوشبخت تری باهاش حالا میخواد بچه دار سدن باشه یا بچه دار نشدن

مهربون باشیم☺️
خونه گرمه نمیدونم این چه حرکتی بود زدم سرماخوردم خودمم جون ندارم تازه هفت صبح هم پسرمو میبرم مدرسه

عزیز دلم🥺🥺🥺 فرشته ها میان کمکت از پسش برمیای و تموم میشه این خستگیا🥺💖

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂

😂😂

نگو خدایی میارزه 

البته بچه با بچه خیییییلی فرق می‌کنه 

شاید هنوز بچت خیلی کوچیکه 

سه چهار ماه اول سخته بعدش دیگه هر چی میگذره شیرینی‌هاش بیشتر و بیشتر میشه 

من پسرم ۳ ماهه بود با خودم می‌خوابید و ۱۲ ساعت حداقل می‌خوابید رو بازوی خودم میذاشتم‌سرشو هر ۳ ساعت یه بار هم سرشو تکچن میداد که شیر میخواد سریع سینه میذاشتم دهنشو میخورد و دوباره می‌خوابید اصلا چشماشم باز نمی‌کرد 

قلق بچه دستت بیاد خیلی راحت میشه 

خودت بچه میخواطتی

بله دوتا.عاشقشونم .حاضرم کور شم ولی تو پای اینا خار نره

با اینکه دوتا از سخت قلق ترین بچه های دنیا رو دارم شاید باوزت نشه ولی دخترم الان دوسال و نیمه اس شبا نمیخوابه از نوزادی نمیخوابید .از دوسه ماهگی هم با قاشق و سرنگ شیرش دادم شبانه روز ولی باز هم راضیم .فقط شبا خسته ام میام غر میزنم

مهربون باشیم☺️
😂😂نگو خدایی میارزه البته بچه با بچه خیییییلی فرق می‌کنه شاید هنوز بچت خیلی کوچیکه سه چهار ماه اول ...

من یه پسر ده ساله داذم یه دختر دوسال و نیمه.منظورت از اوایلش کیه دقیقا😂

مهربون باشیم☺️