2777
2789
عنوان

خودمو خودمو نابود کردم 😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 35 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از عصر یه استکان ترنجبین بهش بده ،شب می‌خوابه ان شالله

بدغذاس نمیخوره .از نوزادیش هیگفتن بهتر میسه نشد اصلا خیلی کم خواب و کم غذاس خیلیییی بد قلقع

مهربون باشیم☺️
دو سال و نیمه اینقدر بد قلقی میکنه؟😂تو روز می‌خوابه؟صبح بلندش کن تو روز هم نزار بخوابه ان شاالله سر ...

اصلا روز نمیخوابه ولی با یه ساعت خواب سرحال میشه مثل باباشه از اول بدقلق بود

مهربون باشیم☺️
بدغذاس نمیخوره .از نوزادیش هیگفتن بهتر میسه نشد اصلا خیلی کم خواب و کم غذاس خیلیییی بد قلقع

طبعش صفراوی 

کدوم شهرین؟

با کارتون یا اسباب بازی بهش غذا بده  من جفت پسرام کم غذا بودن با کارتون و بازی میخورن بعد کم کم معده که باز شد از کارتون ترکشون میدی 

هنوز شیر خشک میدی بهش؟

اصلا روز نمیخوابه ولی با یه ساعت خواب سرحال میشه مثل باباشه از اول بدقلق بود

موقع خواب همه جا رو تاریک میکنی؟

چراغ خواب نزار اصلا 

الان باید خودش بخوابه دیگه نه رو پا 

از ۶ ،۷ ماهگی معمولاً بچه ها علامت مستقل شدن واسه خواب رو نشون میدن 

مثلاً بعد از شیر غلط میزنن و اینرو اونور می‌کنن که بخوابم اصلا محل نده تا بخوابم مگر اینکه گریه کنند 

طبعش صفراوی کدوم شهرین؟با کارتون یا اسباب بازی بهش غذا بده من جفت پسرام کم غذا بودن با کارتون و باز ...

تهرانم گلم .با هیچیییی .یه دلیل نخوابیدن همین غذا نخوردنه دیگه آدم کرسنه خوابس نمیبرهکلی استها اور و ازمایش و فلان و بهمان دادم.نهایت غذاش سه لقمه اس تازه با کارتون که البته میگن کار اشتباهیه با کارتون غذا بدی .پسر ده سالم هم از اول همینجوری بود و هست راستش خودمم بدغذا و کم غذام

مهربون باشیم☺️
موقع خواب همه جا رو تاریک میکنی؟چراغ خواب نزار اصلا الان باید خودش بخوابه دیگه نه رو پا از ۶ ،۷ ماهگ ...

نه بابا خیلیییی سخت تر از حرفاس این فسقلی خیلی خیلی خسته ام امشب

مهربون باشیم☺️
طبعش صفراوی کدوم شهرین؟با کارتون یا اسباب بازی بهش غذا بده من جفت پسرام کم غذا بودن با کارتون و باز ...

شیرخشک قبل از دوسالگی دیگه خودش نخورد

مهربون باشیم☺️