2777
2789
عنوان

چجوری فراموشش کنم

156 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها رابطه م  مجازی بود یک سال ازش میگذره . تمام خاطراتش ببخشید گ.و.ه بود همش اشک و گریه اینا بود وضعم . خیلی خرد و بی احترام شدم . له شدم تو اون رابطه و خودمم کات کردم . اما همین خاطرات لجن هم همش تو ذهنم مرور میشه ترو قران کمکم کنید فراموشش کنم . اینقدر اوضاعم هاد نیست بخوام قرص بخورم و با اهنگا براش گریه کنم . ازش متنفرم اما همین تنفر هم باعث میشه هعی بهش فکر کنم 🥲

۳ روز پیش هم با ی شماره ناشناس زنگ زده دادم مامانم گوشی رو ساکت مونده بود ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🥲🥲

اخه اصلا یه لحظه بشین احساسات رو بیخیال شو با منطق فکر کن

بگو آیا این شخصی که منو همیشه اذیت میکرده ارزش فکر کردن داره؟

چرا باید انرژیم رو بزارم رو این شخص و مدام بهش فکر کنم؟

انرژی رو بزار رو خودت خب

حالتو خوب کن

.
اخه اصلا یه لحظه بشین احساسات رو بیخیال شو با منطق فکر کنبگو آیا این شخصی که منو همیشه اذیت میکرده ا ...

واقعا بایددددد دیگ بس کنم . ببین کلی بی احترامی بهم کرد و عملا هرچی از دهنش در اومد بهم گفت . اما لحظه کات چون دید دارم میرم ی جوری مظلوم نمایی کرد ک بمون و اینا و این حرفا . الان همش تو فکر اون لحظه حرفاشم🥲

واقعا بایددددد دیگ بس کنم . ببین کلی بی احترامی بهم کرد و عملا هرچی از دهنش در اومد بهم گفت . اما لح ...

ببین منم همین بودم یه زمانی

اصلا نمیتونستم فکر نکنم

همش میگفتم وایییی یعنی بهم خیانت کرد بعد از نزدیک ۴ سال؟

باورم نمیشد شب و روزم با گریه گذشت

بعد دیدم ارزش نداره بشینم برا کسی گریه کنم که یکی دیگه رو به من ترجیح داده

ارزش نداره به کسی فکر کنم که همزمان با من رفته با یکی دیگه ریخته رو هم

به قدری درگیر کارای روزمره میشی دیگه برا خودتم خنده دار به نظر میاد از اینکه به یه ازگل فکر میکردی😂

.
ببین منم همین بودم یه زمانیاصلا نمیتونستم فکر نکنمهمش میگفتم وایییی یعنی بهم خیانت کرد بعد از نزدیک ...

امیدوارم بتونم هندلش کنم . چون الان بحث بحثه کنکوره باید تمرکزم بباد رو درسه . 

اگه کنکور نبود باشگاه و کلاسای مختلف و هزار جور کار میکردم که دیگه یادم نیاد قبلا همچین کسی بوده...

امیدوارم بتونم هندلش کنم . چون الان بحث بحثه کنکوره باید تمرکزم بباد رو درسه . اگه کنکور نبود باشگاه ...

با همون درس سرگرم کن خودتو دختر

تو الان باید انقدری درس بخونی که برسی به اون جایی که خودت میخوای

اونوقت با کله تو صف وایمیستن برات

.