2777
2789
عنوان

دیشب کاشت موقت مژه انجام دادم 😭😭

132 بازدید | 17 پست

دیشب کاشت موقت مژه انجام دادم بهم گف مژه های خودت اصلاا نمیریزه.

از صبح توی تایپیک های نی نی سایت داشتم میخوندم همه میگفتن مژه های خودمون میریزه.

ایقد داغون شدم ک یکسره دارم‌گریه میکنم مژه های خودم‌خیلی بلند و پر بود پشیمون شدم😭

برا من خیلی چسب زده

توروخدا اگه انجام دادین میشه نظرتونو بهم‌بگین 

بزار مژه هامو بزارم انقد حرص نخور

دوباره در میاد

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابا استرس نداشته باش انشا ٕ الله ک چیزی نمیشه خودت یبار با دست مژه های مصنوعی رو نکنی مژه های خودتم دربیاد بذار خودشون بریزن کم کم

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

من خودم کاشت انجام میدم برا خودم

نه ریزش نداره

در واقع بستگی ب ادمش داره

اگه بیاد چسب اکستنشن ک چسب دائمی و گاز داره برا کاشت موقت استفاده کنه ک صرفا موندگاری داشته باشه

بله میریزه

بزار مژه هامو بزارم انقد حرص نخوردوباره در میاد

ببینن منو کلا ندارم این تیکه رو دلیلشم نمیدونم

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

بابا نکنید خیلی زشته کاشت مژه مژه های ناز خودت حیف نبود بستگی داره بعضیا میریزه بعضیا نه ولی وقتی مژ ...

چرا بخدا خیلی پشیمون شدم بعدش. 

مژه هام ایقد نازو بلند بووود. ولی دلم‌میخاس ی تغییری بکنم. چن بارم پرسیدم از خود مژه کار گف اصلا نمیریزه🥺

من خودم کاشت انجام میدم برا خودمنه ریزش ندارهدر واقع بستگی ب ادمش دارهاگه بیاد چسب اکستنشن ک چسب دائ ...

از کجا بفهمم چسبش چی بوده؟ 

چشمام نسوخت وقتی چسبو میزد 

بابا استرس نداشته باش انشا ٕ الله ک چیزی نمیشه خودت یبار با دست مژه های مصنوعی رو نکنی مژه های خودتم ...

با دست نه نمیکنم ب من گف بد چهار پنج روز میریزه کاشتت. اگه خیلی تمیز نگه داری تا ۱۰ روز میمونه . 

هرشب روغن بزنم روش بد بخابم خوبه؟

با دست نه نمیکنم ب من گف بد چهار پنج روز میریزه کاشتت. اگه خیلی تمیز نگه داری تا ۱۰ روز میمونه . هرش ...

تا حالا نکاشتم نمیدونم🥲

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂