2777
2789
عنوان

با اینکه خیانت کرد ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 67 پست
منم بعد یه سال بدجور ریدم بهشاز همه جا بلاکه ولی دلم تنگشهمنم سعی کردم به دختره بفهمونم ادم درستی نی ...

ولش کن هر کسی می‌ره دنبال لیاقتش 

به قول معروف وفاداری چیز گرونیه پس از آدمای ارزون انتظارش رو نداشته باش 

باور می‌کنی الان دکتر بهم قول داده بعد کنکور باهام ازدواج می‌کنه در حالی که اکسم بیکار و الاف بود همیشه خدا بهترین هارو برات در نظر گرفته

دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینقدر ک تو پیگیر اونی اون حتی بهت فکر نمیکنه بس کن ایرانییی

حالش خرابه الان درک نداری تو؟ ادم چارروز یه گربه پیشش باشع بهش عادت میکنه چ‌برسه ب ادم

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

ولش کن هر کسی می‌ره دنبال لیاقتش به قول معروف وفاداری چیز گرونیه پس از آدمای ارزون انتظارش رو نداشته ...

درسته همه حرفات

ولی خب تازه این اتفاق افتاده و فعلا حالم بده

با این حرفام درست نمیشه

تا صبحم دلیل دارم که ادم خرابیه 

ولی خب 

☀️
به شما مربوطه؟!!!!

اره پس ب شمام مربوط نیس کامنتم نزار

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

دقیقا چه ربطی به ایرانی داشت مهم نیست خب به عنم که فکر نمیکنهجلو احساساتمو نمیتونم با این حرفا بگیرم

دیوانه ایرانی یه اصطلاحه

اوم ببین هرچی بیشتر بهش فکر کنی بیشتر اذیت میشی

با توجه ب اینکه قبلا گفتی ۱۷سالشه و خودتم سنت خیلی کمه

فکر میکنی که عاشقش بودی و بدون اون میمیری

چند سال دیگه که به بلوغ فکری برسی برگردی عقبو نگاه کنی این روزا برات خنده داره پس بخاطر چیزای گذرا خودتو ناراحت نکن آدما میرن دنبال لیاقتشون

متاهل🩷🍃
هروقت اومدن تاپیکت بعد دهن مبارکتو باز کن دیگم ریپلای نزن😂🤦‍♀️

فعلا ک تو باز کردی مبارکه رو

بای بِیبی