2777
2789
با پسر معلم مون دوست بودم یه بار پسرش گردنمو کبود کرده بود من ماساژ میدادم سر کلاس گردنمو برگشت گفت ...

خداروشکر در هیچ رابطه ای نبودم حتا مجازی بچه مثبتم نیستما خیلیم منحرفم و ذهنم مریضه   اما کلن همینطوریم 😂💔

من موندم چطور با پسر معلمتون رل زدی 

معلم چی بود؟

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

خداروشکر در هیچ رابطه ای نبودم حتا مجازی بچه مثبتم نیستما خیلیم منحرفم و ذهنم مریضه اما کلن همینطو ...

دمت گرم عالیه منم الان سینگل پرومکسم 

نمی‌دونم چطور شد رفتم تو اینستا مخشو زدم

علوم تازه خالشم معلم زبانم بود😂

دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دمت گرم عالیه منم الان سینگل پرومکسم نمی‌دونم چطور شد رفتم تو اینستا مخشو زدمعلوم تازه خالشم معلم زب ...

چه جالب 😂💔

از بس نشستم کمر درد شدم دلم آروم نمیگیره می‌ترسه ۱۵ یا ۱۶ شم آخه ۵ تا درسه پدرم در اومده الانم باید یه دور درس آخرین بخونم ای خدااا

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

چه جالب 😂💔از بس نشستم کمر درد شدم دلم آروم نمیگیره می‌ترسه ۱۵ یا ۱۶ شم آخه ۵ تا درسه پدرم در اومده ...

برو بخون عزیزم تا نیم ساعت تمومش میکنی بعدش یا خیال راحت می‌خوابی 

دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓