2777
2789
عنوان

تو این سایت یه سریا انقد چیپ و خزن

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 148 پست
یا اینکه همون جا مشکل خودش رو مطرح میکنه بعدش همه دنبال جواب دادن به اون هستن تا جواب دادن به کسی که ...

دقیقا اون استارتر تاپیک میزنه تا نظرات برای خودش باشه این حقشه ولی اونی که تو تاپیک بقیه تاپیک میزنه نظرات رو به خودش جلب میکنه اون ته بی فرهنگیه 

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهم صلی علی محمد وآله محمد

خانوما گزارش بزنید پست آخروووو

برای شفای مریض فلانی دعا کنید

یه سر به تاپیکم میزنی با اجازه اسی

بیاین تو کانالم کلی چیز خفن اوردمم

متاهل🩷🍃
بدبختی همین آدم بیرونم هستن اینجا میخوای دردل کنی انقد قضاوت بیجا میکنن حرف ناجور میزنن که من اینجا ...

خیلی ها اینجا هستن نمیتونن حرف دلاشانو تو فضای بیرون ساین بگن بخاطره ترس قضاوت بخاطره همین به صورت ناشناس میخوان اینجا درد و دل کنن به اینجا پناه میارن واقعا حقشون نیس

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

سفره صلوات انداختم خواهشا نفری یه تسبیح بردارین به همه برسه

اینقد که تو این تاپیک صلوات فرستاده شد تو تاپیکای مخصوص صلوات فرستاده نشد

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

سفره صلوات انداختم خواهشا نفری یه تسبیح بردارین به همه برسه

لج منو در میارین عوضی ها🤣🗿🔪

بدبختی همین آدم بیرونم هستن اینجا میخوای دردل کنی انقد قضاوت بیجا میکنن حرف ناجور میزنن که من اینجا ...

درکل اینجا رو زیاد جدی نگیرید به تاریخ عضویت من نگاه کن حتی یه تاپیک هم نزدم تا حالا ولی یه چیزایی هم یاد گرفتم از اینجا اما هرگز خودم رو خیلی درگیر نظرات بی فایده نمیکنم.مخصوصا جدیدا که سایت فقط شده مخصوص ......

خدایی یه صلوات بفرستین من خوابم ببره 😆😆

فردا کلی کار دارم ازصبح باید برم بیرون

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!