2777
2789
عنوان

پسرم چهار سالشه خیلی میترسم بهش تجاوز بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 24 پست

و اینکه حتما(همه کلا)

به بچها حریم خصوصی رو یاد بدین

مثلا جلوی هیچکس لباس هاشونو عوض نکنن

اگه یکی بی اجازه خواست لباسشون دربیاره اینا جیغ بزنن.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

[QUOTE=366409245]چرا زمان ما پدر مادرامون به این چیزا فکر نمیکردن والا صبح تا شب تو کوچه و‌خونه همسایه و دوست بودیم  ...[/QUOTE

همین الانم هستن

همسایه ما پسرش همش تو کوچه اش اصلا انگار نه انگار

یا همش خودش مبفرستدش خونه این همسایه و اون همسایه

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
[QUOTE=366409245]چرا زمان ما پدر مادرامون به این چیزا فکر نمیکردن والا صبح تا شب تو کوچه و‌خونه همسا ...

به ‌پسرت آموزش های لازم رو بده درباره نقاط خصوصی 

دیگه شما تا یه حدودی میتونی مراقبت کنی،بعدها تو مدرسه و جاهای مختلف ناچاری تنهاش بذاری 

پس این فکر و از خودت دور کن 

زیادی هم بچه رو محدود کنه دلزده و از شما فراری میشه یا لوس و مامانی میشه ،افراط و تفریط خوب نیست

بهش یاد بده با رفاقت بهش بگو هرکی دست زد به بدنت داد بزن دعواش کن بگو نکن اگه دیدب ادامه میده بزنش ا ...

نه فقط بگه اندام خصوصیشن و نباید کسی ببینه اگه بگه هرکی دست زد یه علامت سوال براش پیش میاد و الان زوده

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

خب باید بگه نباید دست بزنن یا ن

4سال زوده بله 6هفت آگاهیش بالا بره یکم لااقل اصلا حضم نمی کنه مطلبو نکته انحرافیه

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم