2777
2789
عنوان

اصلا دلم نمیخواد به مادرشوهرم زنگ بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 27 پست
خیلی سختمه مدام بدی هاشون یادم میاد و دستم سمت تلفن نمیره که زنگ بزنم جالب اینجاست تا من زنگ نزنم او ...

اگه دلت نمیخواد بزنی نزن بزار عادت کنن 

ولی رو راست نباش و نفرتتو نشون نده اگه گلایه کردن مثلا بگو چند بار خواستم زنگ بزنم کار پیش اومد بعد خواستم بزنم دیدم موقع استراحته یا دیر وقته

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودشون باعث شدن که دوری کنی ازشون؟ یا کلا دوری و دوستی رو میپسندی؟

خیلی ادمای خوبین خودمم بهشون بدی نکردم هیچوقت ولی بشدت معتقدم هرچی کمتر پیدات شه همونقدر احترامت واجب میشه

من چون حساسم خودم یکاری نمیکنم که عادی شم براشون

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

دلم میخواد بگم من نمیزنم شماهم نباید بزنین؟

به شوخی بگو زیاد جدی نباش

و البته نگاه کنن ببین کدوم کار بهتره اونو انجام بده شرایط زندگی و روابط هر کسی فرق داره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خیلی ادمای خوبین خودمم بهشون بدی نکردم هیچوقت ولی بشدت معتقدم هرچی کمتر پیدات شه همونقدر احترامت واج ...

کارخوبی میکنی 

خانواده شوهر من که خیلی بدی کردن بشدت پول پرستن حاضرن بچه هاشونو به پول بفروشن یه مقدار بدهی شوهرم داره بهشون هرروز زنگ میزنن میگن بیا بدهیتو بده هرچی میگه بقران دستم تنگه بهم مهلت بدین میام میدم 

دوباره فرداش زنگ میزنن ...

🤍🐼🥥
به شوخی بگو زیاد جدی نباشو البته نگاه کنن ببین کدوم کار بهتره اونو انجام بده شرایط زندگی و روابط هر ...

دقیقا همینطوره 

متاسفانه من ادم زودجوش و رکی ام میترسم عصبانی بشم حرف دلمو رک بزنم و به ضرر خودم تموم شه

🤍🐼🥥
کارخوبی میکنی خانواده شوهر من که خیلی بدی کردن بشدت پول پرستن حاضرن بچه هاشونو به پول بفروشن یه مقدا ...

من کلا بیخیالم اخه

بی توقع مطلق 

ریالی تاحالا نه گرفتیم نه اصلا میخواستن بدن

نه عروسی نه رسم و رسوم هیچی.همشم خودم بالبخند رد کردم گفتم اشکالی نداره اینا حواشی زندگیه

وگرنه الان باید سایشونو با تیر میزدم ، من خودم بیخیالم …

من کلا بیخیالم اخهبی توقع مطلق ریالی تاحالا نه گرفتیم نه اصلا میخواستن بدننه عروسی نه رسم و رسوم هیچ ...

منم نه مراسم عروسی داشتم نه عقد توقعی نداشتم بدهی همسرمو خودم درجریان نبودم وگرنه نمیذاشتم بگیره 

بقیه پدرمادرا چیکارکه نمیکنن واسه بچه هاشون اونوقت اینا یه مهلت کوتاه نمیدن که بچشون بیاد پولشونو بده

🤍🐼🥥
منم نه مراسم عروسی داشتم نه عقد توقعی نداشتم بدهی همسرمو خودم درجریان نبودم وگرنه نمیذاشتم بگیره بقی ...

اره میفهمم چی میگی کاریشم نمیشه کرد متاسفانه :)

اره میفهمم چی میگی کاریشم نمیشه کرد متاسفانه :)

اره متاسفانه همینکه شوهرم خوبه برام کافیه 

خیلیم دلش میخواد ارتباطم با خانوادش خوب بشه اما من واقعا کینه به دل گرفتم

🤍🐼🥥
اره متاسفانه همینکه شوهرم خوبه برام کافیه خیلیم دلش میخواد ارتباطم با خانوادش خوب بشه اما من واقعا ک ...

منم تو بخشیدن ضعیفم بخاطرهمین دوری میکنم که ناراحتم نکنن