2777
2789
عنوان

خانومایی که متاهلید و بچه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 27 پست
من تقریبا با هیچ کس رفت و آمد ندارم فقط خونه مادرهمسرم ماهی یکبار،مامان خودمم که راهش دور شده تقریبا ...

منم همینم هیچکس رو ندارم تو پارکا میگردم میخورم بچه ها هم میبرم بدوئن

من دوست داشتم یک حیوون خونگی مثل سگ بگیرم بریم بیرون بچه ها باهاش سرگرم شن بدوعه بازی کنه  ولی متاسفانه خانواده همسرم بفهمن میکشن منو 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینم هیچکس رو ندارم تو پارکا میگردم میخورم بچه ها هم میبرم بدوئنمن دوست داشتم یک حیوون خونگی مث ...

از طرفی خودمم میترسم یکدفعه بچه رو گاز بگیره بچه کوچیک که نمیدونه چیکار میکنه تا حالا هم نداشتم

فعلا پرنده داریم حیوون خونگی عالیه اصلا فضای خونه عوض میشه بچه ها مسئولیت پذیرتر میشن ولی خب وابستگی هم هست داغون میشن بچه ها بمیره

من تقریبا با هیچ کس رفت و آمد ندارم فقط خونه مادرهمسرم ماهی یکبار،مامان خودمم که راهش دور شده تقریبا ...

چند روز بود همسرم سرسنگین بود کارش هم زیاده آخر شب میاد،امشب گفتم چند روزه اخلاقت یه جوری شده نمی خندی باهام زیاد حرف نمیزنی و...

گفت ببین خودت چیکار کردی و...

باهم یکم صحبت کردیم و آخرش گفت تو منو سر اون موضوع درک نکردی و کلا زندگی رو برای خودت و ما سخت کردی برو تفریح کن مهمونی برو بگرد 

سینما بدون بچه ها سعی میکنم دوست پیدا کنم و با همسایه ها دوست باشم یا فامیلی کسی باشه که باهاش برم ب ...

دمت گرم خیلی هم عالی،

بچه من کوچیکه جایی هم نمیتونم بذارمش، دوستی و رفت و آمد با غریبه و همسایه هم  دوست ندارم

دمت گرم خیلی هم عالی،بچه من کوچیکه جایی هم نمیتونم بذارمش، دوستی و رفت و آمد با غریبه و همسایه هم د ...

بزارش مهدکودک.بگرد مهد خوب پیدا کن بزار.کم کم ک وایسته اونجا ۳،۴ساعت تایم داری برای خودت باشی