2777
2789
عنوان

همسرم تو خواب گفت چه شبی بود یعنی چه خوابی میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 30 پست

خواب خودتو میدیده

من خودم ادامه زندگی روزانمو تو خواب میرم

کسیو هم ببینم شوهرمو میبینم تو خواب

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🤣🤣🤣🤣🤣الان دوباره بیدارش کردم اصلا حالیش نیست میگه ولم کن

تو خواب ...خواب دیدم شوهرم بهم خیانت کرد بعدش بیدارشدم آنچنان با لگد زدمش جیغ کشید گفت آخ منم خودمو زدم ب خواب😂حقش بود

عزیزم ازدواج کردی گروگاا**ن و زندانی که نگرفتی بنده خدا ها رو لااقل تو خواب تنها بزارید شما هم کنترل ...

وا خب انگار بلند گو قورت داده بلند بلند می‌گفت آدم کنجکاو میشع 

کاش شوهر منم تو خواب حرف‌بزنع اما جفت لگد نندازع😂

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

واقعا لگد میزنه

غلت میخوره تو خاب دستاشو سفتتت دورم میگیره نمیدونم چ خابی میبینه اون تایم😂

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

وا خب انگار بلند گو قورت داده بلند بلند می‌گفت آدم کنجکاو میشع

خب اونو تذکر بدین عزیزم اما بعضیا تو خواب حرف میزنن اون داستانی هم میگن میتونی واقعی باشه یا غیر واقعی مغز یه قسمت داره که تخصصی اش یادم نیست اما برای همین خواب و توهم زدن هست پس نترسین بیخودی ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
اره حتما هرچی بود با لذت می‌گفت عجب شبی بود

جدی میگم مردا مخصوصا متاهل خوابه جفنگ نمیبنه خسته کوفته این همه مشکل بزار حال کنه بخوابه

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

وای عزیزم بخدا خواب دست خود آدم نیست ولش کن بیچاره رو😂😂😂

ارهههه مث‌شوهر من ک‌شبا دست یهو با یه غلت خوردن خفم میکنه هررشب داستان داریم ما😂