2777
2789
عنوان

کیا تنهایی با تور رفتن مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 40 پست
جدی؟ وای استرس گرفتم😂مریض بشم به کی باید بگم اونجا مدیر داره؟

ارع بابا

ببین اگه با تور برین لیدر دارین

اصلا نگران نباش ولی سعی کن یه تور خوب پیدا کنی

ببین ینی واقعا از پیر و جوون بااین کاروان اومده بود تو قطار اینقدر زدن و رقصیدن کل قطار فضای شادی گرفته بود

متاهل🩷🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای ترسم بیشتر شدخب این آژانس هارو از کجا پیدا کنممن بوشهرم کدوم خوبه شما میدونی؟

آژانس های  هوایی که بلیط هواپیما و قطار میفروشن تور گردشگری هم دارن با قطار انتخاب کنید فقط تا شیراز راه آهن خودشون با اتوبوس میبرن بعد با قطار مستقیم تا مشهد برگشت تون از مشهد مجدد برتون میگردونن به بوشهر

کسی ندارم متاسفانه وگرنه خودم خیلی میترسم

پس اگه کسی نیست آشنا تنهایی سفر نکنید با این تورها فاصله هم زیاده  بعدشم اینو یادتون نره الانم مشهد سرده خیلی آنفولانزا ویروس هم زیاد شده اصلا آب وهوا پائیز و زمستان سازگار نیست با سمت های خودتون فصل مناسبی نیست واسه سفر،سمت کیش و بندرعباس و قشم خوبه هواش سرد نیست 

پس اگه کسی نیست آشنا تنهایی سفر نکنید با این تورها فاصله هم زیاده بعدشم اینو یادتون نره الانم مشهد ...

خب میگین چیکار کنم قید سفر کلا بزنم

نه کیش قشم زیاد رفتم دلم نمیخادش دیگه 

دلم هوای ضریح امام رضا کرده

به هر حال ممنونم ازتون 

خب میگین چیکار کنم قید سفر کلا بزنمنه کیش قشم زیاد رفتم دلم نمیخادش دیگه دلم هوای ضریح امام رضا کرده ...

ابجی من خودم اهل خراسانم بجنورد سه چهارساعت فاصله داره بامشهد اصلا فصل مناسبی نیست سفر این فصل ها واسه جنوبی ها به این سمت چند هفته پیش که من از سمت جنوب برگشتم برف اومده یخبندان هوا ،شما کجابلند شین بیاین تنها این سمت هایخبندان ، بزارین اردیبهشت و خرداد ماه