2777
2789
عنوان

کیا تنهایی با تور رفتن مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از آژانس گردشگری معتبر هستن یا اگه دوستان فامیل اشنا هاتون رفتن تورهاتون انتخاب کنید از سایت ها که ق ...

از کجا بفهمم این آژانس معتبره ؟ تا حالا نرفتم 

دوست فامیل ندارم خودم تنهام

وااای دقیقا شوهر من دوست داره مجردی بره ولی با خانواده نه

نه شوهر من فقط کار می‌کنه یا دوست داره بخوابه 

مسافرت هم بخاد بره با خواهر و مامانش دلش میخواد بره با مخالفت شدید من رو به رو میشه و کلا دیگه نمی‌ریم سفر 

تنهایی فقط ماه عسل رفتیم همین

در صورتی که مجرد بودم همه جا شیش ماه یکبار می‌رفتیم با خانواده 

کدوم شهر ساکنی و کی میخوای عازم سفر بشی انشالله؟

فعلا شوهرم اوکی رو داده دارم تحقیق میکنم ببینم چه خاکی تو سرم بریزم اگه نرم فرصت از دست میدم تا تنور داغه بچسبونم

جنوبم عزیزم 

فعلا شوهرم اوکی رو داده دارم تحقیق میکنم ببینم چه خاکی تو سرم بریزم اگه نرم فرصت از دست میدم تا تنور ...

بابا نترس پاشو تنها بروووو اینقدر حال میده که نگم برات

اگه تهران بودی باهم میرفتیم چون منم دوباره میخوام برم

البته فعلا شوهرم سفر کاری هست برگرده بعد من میرم😁

متاهل🩷🍃
بابا نترس پاشو تنها بروووو اینقدر حال میده که نگم براتاگه تهران بودی باهم میرفتیم چون منم دوباره میخ ...

جدی؟ وای استرس گرفتم😂

مریض بشم به کی باید بگم اونجا مدیر داره؟

جنوبم نمی‌دونم هنوز فعلا تاییدیه شوهر رو گرفتم هیچی نمی‌دونم همین اسم تور هم از اینجا یاد گرفتم فکر ...

آبجی چون زیاد سفر میرم میدونم شرایط هاشون چه طورین ،چند وقت پیش هم کیش و قشم و شیراز بودم باهر تورمسافرتی هم نرین فقط اون آژانس هایی که معتبر هستن از سایت ها انتخاب نکنید اصلا

آبجی چون زیاد سفر میرم میدونم شرایط هاشون چه طورین ،چند وقت پیش هم کیش و قشم و شیراز بودم باهر تورمس ...

وای ترسم بیشتر شد

خب این آژانس هارو از کجا پیدا کنم

من بوشهرم کدوم خوبه شما میدونی؟