2777
2789
اوه اوه چ سخت🥲

من انواع حیوان ها رو داشتم دیگه آخرش زده شدم و همه رو رد کردم رفت!  بهترین چیز همون گل هست ساکت و تمیز به جا نشسته ، واله ! 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم حیلی حیوان دوست داشتم ولی واقعا خیلی وقت آدم می گیره خیلی هم زحمت و تمیزکاری و هزینه داره دیگه ح ...

آخه گل جای حیوون رو نمی گیره. اصلا قابل مقایسه نیستند.  تعدادی مثل من خیلی با حیوونا حالشون خوبه. ولی اصلا اهل گل و گیاه نیستند.  من گربه دارم.  ناچارا به خاطر گلخانه گل وگیاه هم دارم.  گل و گیاه هم دائما باید گلخانه رو تمیز کنم  گلها رو مرتب قلمه می زنم باید مرتب تمیزشون کنی. خیلی حوصله سر بره همه ش سر شوهرم غر می زنم.   ضمن اینکه دخترم با گربه عشق می کنه. ولی هیچ علاقه ای به گل و گیاه نشون نمی ده

مگه چقدر خرج داره که با خرجش می تونی طلا بخری من گربه دارم دیگه

خرج اضافه ست و غیرضروری

همون پولایی که خرج گربه و سگ و.... می‌کنه 

جمع کنه و ب مرور پول میشه برای طلا پارسیان و طلای آب شده و طلای دست دوم و طلا و... بخری 

خرج اضافه ست و غیرضروریهمون پولایی که خرج گربه و سگ و.... می‌کنه جمع کنه و ب مرور پول میشه برای طلا ...

اینجور فکر کنی باید خرج هیچ نوع سرگرمی نکنی.  من گربه دارم.  هفته ای ۲۰ هزار تومن فقط خرج غذاشه. با هفته ای ۲۰ تومن پول طلا جور نمی شه.  دیگه خرجی نداره.  من غذای خونگی می دم.  و در کنارش از مرغ فروشی‌ها نوک بال و....می گیرم که قیمتی نداره تا یه هفته ش هم می رسه.  اونام که خیلی خرجش می کنند پولدارن

اینجور فکر کنی باید خرج هیچ نوع سرگرمی نکنی. من گربه دارم. هفته ای ۲۰ هزار تومن فقط خرج غذاشه. با ...

ربطی به دیگر سرگرمی نداره

اولین بار می‌شنوم غذای گربه ۲۰ هزار تومان باشه

غذای گربه بالای ۳۰۰ـ۴۰۰ تومن 

هزینه واکسن و دامپزشکی و ... بیشتره و زیاد میشه 

شما معلوم نیست گربه رو تو چه شرایطی نگه داشتی 

الان ی کالباس ب گربه بخوای بدی کم کم ۱۰۰ تومن 

نمی‌دونم از کدوم مرغ فروشی بال خریدی ۲۰ تومن

یا چه غذا خونگی  میخوری که کلا ۲۰ تومن 

غذای گربه و هزینه های نگهداری سگ و گربه  خیلی گرونتره

ربطی به دیگر سرگرمی ندارهاولین بار می‌شنوم غذای گربه ۲۰ هزار تومان باشهغذای گربه بالای ۳۰۰ـ۴۰۰ تومن ...

خوب اینا که این خرجها که شما می گین  برای سگ و گربه می کنند. پولدارند. و طلا هم می خرند.   و تازه سلیقه ها متفاوته. یکی مثل من اصلا اهل طلا خریدن نیست. و دوست داره چیزی که باهاش حالش خوبه داشته باشه.  از وقتی هم گربه اومده خونه مون خیر و برکت آورده. منی که می شنیدم گربه خوش یمن و برکت داره  و اعتقاد نداشتم. 

خوب اینا که این خرجها که شما می گین برای سگ و گربه می کنند. پولدارند. و طلا هم می خرند. و تازه سل ...

این هایی که میگم مثل غذا و واکسن و دامپزشکی کمترین هزینه های ماهیانه یک گربه و نگهداری معقول هستش برای هر کسی که بخواد گربه نگهداره و مسعولیت یک حیوان رو قبول کنه

باید بدونی نگهداری از  گربه و حیوانات خرج دارن و هزینه برن  مثل انسان ها 

گربه مریض بشه و حتی ممکن نیاز به عمل باشه کم کمش ۲ میلیون هزینه عمل فقط 

همین پول رو جمع کنی میتونی همین پول بدی طلا بخری 

شما حالت با گربه خوبه این گربه بیشتر از چند سال که عمر نمیکنه و در نهایت میمیره هیچ فایده هم نداره هر چی پول هم بود برباد دادی ولی طلا سرمایه هستش که کم نمیشه و بارزش هم میشه 

تا حالا شنیدم بگن بچه خیر برکت داشته باشه ولی نشنیدم بگن گربه خیر برکت داشته باشه شما خودت میخوای خودتو اینجوری قانع کنی مسعله خودت 

این هایی که میگم مثل غذا و واکسن و دامپزشکی کمترین هزینه های ماهیانه یک گربه و نگهداری معقول هستش بر ...

این دیگه نظر شماست   یکی مثل شما فقط دوست داره  زندگیشو با پس انداز و خرید طلاو......سپری کنه. دیگه حالا تا کِی استفاده کنید  خدا داند.  .    یکی مثل ما دوست داریم استـفاده کنیم و چیزی که برای روحیه مون خوبه.  و حالمون رو بهتر می کنه.  بعد شما مشخصه به هرچیز از بعد مادّی فکر می کنی    ولی ما نه. من برای  هفت هشت تا از گربه های کوچه هم هرروز نوک بال مرغ و ضایعات مرغ از مرغ فروشی ها می گیرم. و خیلی حس خوبی از این کارم می گیرم.   و مثل شما اینکار رو بی فایده نمی دونم. کمک به خلق خدا اعم از انسان و حیوان بی فایده نیست. و کارما داره.   نمی شه به خیال اینکه یه روزی می میرند ولشون کنیم.   همه می میرند از انسان و حیوان. و اون پولی که خرج مخلوق می شه از نظر من بر باد رفته نیست

درباره برکت گربه من چیزی نمی گم. تاپیکها و تجارب رو دراین رابطه سرچ کن. هرچند خودم به عینه تجربه ش کردم.     در این رابطه چون نظرات متفاوته نمی شه نظر خودمون رو تحمیل کنیم

این دیگه نظر شماست یکی مثل شما فقط دوست داره زندگیشو با پس انداز و خرید طلاو......سپری کنه. دیگه ...

نگران ماهم نباش ما پس انداز میکنیم استفاده هم میکنیم و گیر گرفتاری و مشکلات هم تو زندگی آدم زیاده که پول به کارش بیاد 

طلاو پول رو هم کم کم جمع کنیم پس انداز کنیم برای فردا پس فردا یا جایی سرمایه گذاری 

شما با این کارتون تعداد حیوانات ولگرد هم زیاد میکنید 

شمایی که پولتو هدر میدی برای چیزی که سود ندارن برای جامعه و خودتون با منطق (( چون حالمون خوب می‌کنه ))

اون حس و احساس خوبتونم میشه با کمک به فقیر و فقرا و انسان های  نیازمند و کودکان کار و یتیم خونه ها برطرف کرد 

ذاتا شما به گربه ها و حتی سگ های خیابونی غذا میدی و تعدادشون زیاد می‌کنی که همین حیوانات بارها و بارها ب بچه ها حمله کردند و بچه ها کشتند و تکه پاره کردند 

ضمن اینکه عقیده شما متفاوت از عقیده منه لازم نبود منو ریپلای کنید و بحث کنید راجع به این موضوع چون منظور من نگهداری از گربه خونگی بود نه غذا دادن به حیوانات کوچه و خیابون

جفتشون خیلی گوگولین ولی اگر خونتون اپارتمانیه گربه بهتره چون مستقل تره میره یه گوشه لم میده کمتر از سگ بازیگوشی میکنه خودشو خیلی تمیز میکنه و سر و صدای سگو نداره

دخترخانوم...! اون مَرده... "اون" باید دنبالت باشه، پیگیرت باشه، هَوَلت باشه،"اون" باید حساب کنه. از زمین به آسمون نمیباره.. خب؟ 

جفتشون خیلی گوگولین ولی اگر خونتون اپارتمانیه گربه بهتره چون مستقل تره میره یه گوشه لم میده کمتر از ...

ولی من یکم سگ بیشتر دوست دارم چون خیلی به آدم وابسته میشه ولی مامانم هیچوقت نمیذاره برای همین الان یه گربه دارم که میمیرم براش

دخترخانوم...! اون مَرده... "اون" باید دنبالت باشه، پیگیرت باشه، هَوَلت باشه،"اون" باید حساب کنه. از زمین به آسمون نمیباره.. خب؟ 

اگه خواستی گربه بیاری لطفا نخر یه بچه گربه ی بی پناه رو پناه بده

یه شبایی مثل الان که هوا خیلی سرده انقدر دلم برای حیوونای بیرون میسوزه کاش میتونستم هموشونو بیارم خونمون پتو بندازم روشون😭