2777
2789
عنوان

خودشیفته خطرناک

49 بازدید | 6 پست

خواهرم با یکی ازدواج کرده طرف خودشیفته است خواهرمو پر می‌کنه میندازه بجون همه ...الآنم به بهانه نگهداری از پدر و مادرم اونا رو کنترل میکنن چی بخورن چی بپوشن کجا برن چه زمانی برن اگر مادرم به حرفشون گوش نده دعوا راه میندازه خواهرم چیز پرت می‌کنه فحاشی می‌کنه شوهرش هم میگه تحت فشار نگهداری از شماست بقیه بچه ها عاطفه ندارن سراغتون نمیان در حالیکه کسی بره بهش توهین میکنن تحقیر میکنن بین برادر خواهر ها اینقدر بدگویی کردن تمام ارتباط ها قطع شده از ترس آبروریزی این خواهر کسی دیگه جرات نمیکنه بره خونه پدر مادرم ...پدر مادرم هم از ترس هر چی اینا میگن میگن چشم ...خونه مستقل دارن نمیرن و مدام مادرم رو کنترل میکنن حتی کسی به گوشی مادرم زنگ بزنه شنود میکنن شرایط سختیه ....خودشیفته ها رو اگر بشناسین فقط میدونین چی میگم ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون هیچکس باور نمیکنه اینا چه چهره خبیثی دارن مادرم باورش شده ازش فقط این نگهداری می‌کنه جواب تلفن بچه های دیگه و ما رو نمیده ذهنشو از بدگویی پر کردن جوری که فکر می‌کنه همه دشمن هستن جز اینا ...

این افراد بازی روانی راه میندازه گاهی خودشون رو قربانی نشون میدن تا حس گناه و عذاب وجدان به افراد دیگه بدن و اونا رو کنترل کنن گاهی با تحقیر و دعوا و پرخاشگری خلاصه از شیطان بدترن ...منم با یه دکتر روانشناس حرف زدم و تازه متوجه شدم چه درد بی درمونی هستن 

خواهرم هم متوجه نمیشه و مثل طوطی هر حرفی شوهرش میزنه تکرار می‌کنه ...تهمت میزنن بدگویی میکنن فقط می‌خوان بگن ما خوبیم ما وجدان داریم ما ....منم منم دارن ولی عملا هیچکس دیگه رفت و آمد ندارن اگر متوجه بشن مثلاً یه خواهر با برادر دیگه هم رفت و آمد داره میرن بین اون دو نفر اینقدر بدگویی میکنن که قهر کنن انگار از تنش و دعوا لذت میبرن