2777
2789
عنوان

چقد امشب تاپیک ها جذابن

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 32 پست
تاپیک اخر منم بخونمضمون عنوان شماییواسه دعوا نیومدما فقط بخونش و سعی کن قضاوت نکنی دخترخوببدرود🌱

و اینک متنت رو تا خط دوم بیشتر نخوندم حوصلم نکشید همیشه کم گوی و گزیده گوی چون در

گفتم شاید اکانت دومشه چون خیلی با پرخاشگری و عصبانیت و عجیب غریب حمله کردی ب اون خانوم همین

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

و اینک متنت رو تا خط دوم بیشتر نخوندم حوصلم نکشید همیشه کم گوی و گزیده گوی چون درگفتم شاید اکانت دوم ...

پس اون تیکه ای که مال خودته رو کپی پیست میکنم واست

من اگه گفتم حالم از رفتار امثال تو بهم میخوره دروغ نگفتم 

و این حرف خیلی حرف گنده ای نبوده که بخوام با اکانت فیک اینو بهت بگم...یا اصلا تعداد ادمایی ک تو تاپیکت ابراز مخالفت کردن هم کم نبوده که بترسم ازشون

من خودمم خودم!

پرخاشم کردم چون خیلی بد صحبت کرد.

گزیده شدم واست؟

هرچند مهم نیست...میدونم واس اینم یه تیکه ای داری بپرونی

ولی همینکه تو ناخوداگاه ذهنت یه تلنگر بهت بخوره کافیه

شب خوش😃