2777
2789
عنوان

چطور با بیماری بچه کنار بیایم

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 26 پست
تو منی یا من تو ... منم الان درگیر سرفه و گریه و ناله ی تو خوابش هستم و عذابی ک خودم میکشم بدتر از ه ...

چیکار کنیم؟🫠

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عنوانو خوندم فکر کردم خدایی نکرده منظورت اینه بچت معلوبه یا بیماریه دائمی و سختی داره یه ویروسه دیگه ...

ایشالا.میدونم بد نوشتم.ولی واقعا حالم بده و مستاصل هستم

اگه دستگاه بخور داری شبا روشن کن.تا هوای اتاق مرطوب باشه سرف ه هاش کم میشه.یا یه قابلمه آب بزار رو ب ...

تو اتاق خوابیده تو هال بزارم خوبه؟اتاقش شوفاژه

بالا آورد از شدت سرفه.میگم‌مشکل از منه خیلی ضعیفم

بچه منم ماه پیش ریه هاش درگیر شد چندروزپشت سرهم بردمش کلینیک کودکان واسش بخوروصل کردن خوب شد

این جوری نباش به بچه ام حس بدی میدی عوض اینا خداروشکر کن پول وموقعیت دکتر بردن داری ، بچت مریضیه خاص نداره، تنت سالمه خودت میتونی ازبچت مراقبت کنی وخیلی چیزای دیگه که میتونی بابت خداروشکرکنی

ممنون میشم بهم کمک کنید.مشاورم میگه بچت مامان قوی میخواد نه حساسولی بعضی وقتها خیلی سخته

منم در مقابل کوچکترین بیماری بچم خیلی حساسم وسریع خودم میبازم، فقط دلداری همسرم کمکم میکنه که با شرایط کنار بیام

منم در مقابل کوچکترین بیماری بچم خیلی حساسم وسریع خودم میبازم، فقط دلداری همسرم کمکم میکنه که با شرا ...

خیلی خوبه.همسر من بیدار میشه کلی غرغر میکنه که چرا داروهاش رو نمیخوره بعد میره دستشویی بعدم میخوابه

منم در مقابل کوچکترین بیماری بچم خیلی حساسم وسریع خودم میبازم، فقط دلداری همسرم کمکم میکنه که با شرا ...

کلا کسی نیست دلداریم بده دور و بریهام از خودم بدترن

بچه منم ماه پیش ریه هاش درگیر شد چندروزپشت سرهم بردمش کلینیک کودکان واسش بخوروصل کردن خوب شداین جوری ...

ممنون عزیزم.فردا میبرمش بخور بده

روانشناس بریم. و داروی ضد استرس

دارو میخورم خیلی بهتر شدم ولی بازم تو این مورد ضعیفم.روزها بهترم ولی شبها آدم آسیب پذیرتره