2777
2789
عنوان

چقد بدم میاد از اون دختری ک صاحب قلب عشقم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 23 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب عزیزم وقتی دوستش داره براش آرزوی خوشبختی کن عاشق بودن یعنی برای حال خوب طرف بزاری بره قطعا توام ح ...

اینا همش حرفه بخدا چطور میتونم برای خوشبختی کسی دعا کنم ک ارزوم بود خوشبختم کنه توروخدا دیگه این حرف ب کسی نزن خیلی سخته انگار ب کسی ک زده با چاقو قلبت نصف کرده بگی هیچی نشده تو ب زندگیت برس

درکت میکنم منم تازگی عکس دونفرشونو پروفش دیدم با قلب وحلقه بایوش💔

🥺چطوری اینا میتونن خوشبخت شن این پسره ک من دوسش دارم مقصره چون اون منو عاشق خودش کرد نمیبخشمش هرگز

اینا همش حرفه بخدا چطور میتونم برای خوشبختی کسی دعا کنم ک ارزوم بود خوشبختم کنه توروخدا دیگه این حرف ...

من نمیدونم ارتباطتون چطور بوده اینکه شما یه طرفه می‌خواستین که شمارو خوشبخت کنه یا وعده و قولی بوده

و اگرم بوده تقصیر اون دختر نبوده قطعا ایشون اصلا از حضور شما اطلاعی نداشتن

تنفر شما باید از کسی که عشقتون خطاب میکنین باشه

که البته راه و رسم عاشقی در رها کردن و عدم تنفر حال خوب خواستنه

من نمیدونم ارتباطتون چطور بوده اینکه شما یه طرفه می‌خواستین که شمارو خوشبخت کنه یا وعده و قولی بودهو ...

اره میدونم چی میگی اما منطقم قفله هیچی نمیفهمم فقط احساس بدی دارم باورت میشه ک دوس ندارم یه خار ب پاش بره رابطه مون هم دو طرفه بود اما قول ازدواج نداده بود هیچ  وقت بهم اما طوری باهام رفتار میکرد ک وابسته شدم خودشم میدونه گناهکاره 

ممنون بابت وقای ک گذاشتی