2777
2789

رفتم سر ی قرار امشب بعد پسره از این دونگی دونگی ها بود  عملا اشنایی اولیه خواستگاری بود ببینیم خوشمون میاد یا ن

گفتم من این برام مهمه هزینه با مرد باشه چون از مرد دنگی دنگی حس مردانگی و حمایت نمیگیرم حس میکنم انگار با دوستای اخترم رفتم بیرون تا ی مرد بالغ 

بعد گف شرایط سخت و هزینه بالاس زندگی مشترکه و....و.... 

گفتم ببخشید فرصت شغلی واسه مرد بیشتره ارث مرد بیشتره کل قواتین ب نفع مرد دراامد مرد واسه ی کار بیشتر از زنه و..... وظیفه من نیس بخوام هزینه ها شیر کنم 😐طبق قانون با مرد!وظیفه مرد تامین مخارج زندگی

گف تو دنبال پولی فقط😐

بعدم دنگ غذامو گزاشتم رو میز بلند شدم

حق با کی بود؟؟؟  اعصابمو خورد کرد مرتیکه نکبت

خواهرش میگف اول برید تو پارک همو ببنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐گفتم پارکک من با دوستامم نمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای وای

بسیار کار خوبی کردی که پاشدی اومدی ، آفرین 

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
خوب کردی ازدواج الان همینه کلا مجرد بمون

کجاش همینه 

من داداشم خودم تازه ازدواج کرده زنشم کارمند بانکه 

ن تنها پول از زنش نمیگیره مشترک خرج کنن بلکه خرج رنگ مو مانتو و... زنشم میده کامل 

زنشم پولاشو پس انداز میکنه البتع کارای خونه هم میکنه دیگ

من همیشه حقوقم آوردم تو زندگی مشترک و همراه و کمک شوهرم بودم ولی اینکه یه نفر بخواد تو روز اول خواستگاری طلبکارانه همچین حرفی بزنه آدم خیلی زورش میاد چون وظیفه نیست لطف زن هست که این کار می کنه 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

دمت گرم که دنگ غذاتم دادی😂

گفتم منت این پرنسسعلی رو سرم نمونه 

واقعا چنرشن میشه 

باورت میشخ خواهرش اول گف برید پارک😐😐😐

حتما انتظار داشت برم جفت پیرمردا تو الاچیق بشینم با داداشش تخمه بشکنم😐

واقعا حتی نمیدوننن ک چقدر پارک محیط نا مسبی برای قرار اشناسی حدس میزدم خسیس باشه