2777
2789
عنوان

داداشم تو خواب لگد میزنه منو به عنوان ضربه گیر گذاشتن وسط

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 21 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂وای خدا نمیشه کنترلش کرد فک کن نصف شب پاش تو تشک منع

من هنوز نمی فهمم چه طوری همتون باهم میخوابین ؟ داداشت اینا خونه شما زندگی می کنن ؟ 

همه بهش بگین وضع خوابیدنش اینه و بره تو اتاق قبول نکرد مشت و کتک جوابه حتما 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

از همین میترسم دیگه

یبار دیگه نصف شب بیدار شدم دیدم پسر کوچیکم نیست لامپ روشن کردم دیدم پسر بزرگم به صورت افقی رو شکم کوچیکه خوابیده مثل به اضافه شده بودن دوتاشونم تو فشار بودنا ولی نمیدونم چرا بیدار نمیشدن 

من هنوز نمی فهمم چه طوری همتون باهم میخوابین ؟ داداشت اینا خونه شما زندگی می کنن ؟ همه بهش بگین وضع ...

خونه دارن

ب خاطر زنداداشم اینجا میمونن از اونجایی که زنداداشم میترسه از خوابیدن داداشم تنهایی نمیتونه بخوابه ما کنارشیم داداشمم طبق معمول کنار خودمونه

لایک نکن خواهر منننن  
خونه دارنب خاطر زنداداشم اینجا میمونن از اونجایی که زنداداشم میترسه از خوابیدن داداشم تنهایی نمیتونه ...

بدبخت زن داداشت تو یه مدت کوتاه کنارش خوابیدی ببین اون چه جوری تحملش کرد این همه مدت 😂🤦‍♀️

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت.