2777
2789
الویتش باید تو باشی.چند بار امتحانش کن و بهش فرصت بده ببین اگه ادامه داد از الان جدا بشی بهتره

مادر شوهرم یک جوری میکنه 

که الان فکر میکنی که میخواد الان خودشو و شوهرش بمیرن 

اینم بچه اشونه میره ببینه چه خبره 

بعد میره اونجا نیگه آره تو رو دیدیم حالمون خوب شد تنها بودیم توی خونه

اینم همینه میگه نه تو در جریان نیستی من مامانمو خوب میشناسم دیروز که گفت به مامانم گفتم خودم فاتحه ت ...

ببین اگه مثل مادرشوهر من باشه فقط اگه اعصابت فولادیه بمون درغیر اینصورت دیوانت میکنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادر شوهرم یک جوری میکنه که الان فکر میکنی که میخواد الان خودشو و شوهرش بمیرن اینم بچه اشونه میره بب ...

ایشالا که خدا سلاپتی به پدرشوهرت بده و شفاشون بده ولی دور از جونش یه درصد اتفاقی براش بیفته به این رفتارای شوهرت و بچه ننه بودنش و بدتر از اون مامانش که قرار نیست ولش کنه هم فکر کن،آینده نگر باش فقط الانو نبین

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
من باشم فردا کل روز رو بادوستام میرم بیرون وگوشیمو خاموش میکنمهروقت هر گله کرد میگفتم نمیخاستم بازنگ ...

مشکل اینه برنامه با کنسل کردن من کنسل شد 

حالا بهشون دوباره میگم خدا کنه بیان

با دوستات کجا میخواستی بری میخواستت مهمونت کنن یا تو اونا رو مهمون کنی ؟!اگ دوستات میخوان برات جشن ب ...

میخواستن برام جشن بگیرن 

ویلا داره یکی از دوستام گفتیم وخترونه بریم اونجا 

ولی من که کنسل کردم کلا کنسل شد 

میخواستیم بریم نور شمال 

بهشون پیام میدم الانبد ذات برای یک دقیقه اشه

نه بابا پیام ندیا ....اصلا اینکارو نکن خودتو زشت نکن که مادرشوهرتم همینو میخواد ...عزیزم تو باید رفتار درستو به شوهرت یاد بدی،پیام به مادرشوهرت بدی که چیییی؟؟ وای چقدر بچه ای چندسالته؟؟!!!!

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
بخاطر آدمایه دیگه موقعیاتا و خواسته هاتو زیر پا نزار یه بار بدنیا اومدی نزار حسرت گذشته هارو بکشیبهت ...

منظورم اینه مثلا حرفایی مسزنن م چرته یا توهین به قومیته ازین حرفا بدم میاد اگه جوتب بدی بحث و اعصاب خوردی اگه ندی حال بدی کدومش

برخلاف همه، من میگم دایورتشون کن و شاد و شنگول باش. نزار بفهمن نمیتونن باهات ور برن. محکم باش جلوی ا ...

از یه طرف حق داری 

باید بهش نشون بدم بدون اون خوبم 

ولی میدونی مشکل چیه 

اینکه بگم بدون اون خوبم 

این میگه خب من میدونستم نو این مدلی برای همین گفتم پیش منه ام باشم که داشت میمرد از افسردگی 

باورت نمیشه مادر شوهرم چ کارایی کرد شوهرم رو از من جدا کنه نتونست الان هم بعد از س سال دست بردار نیس ...

واقعا همیشه به خودم میگم 

این مگه خودش همین دوران رو نگذرونده چرا باید انقد بد جنس باشی 

خاک بر سرش کنن 

خدا به داد اسی برسه این الان اینجوری افسردگی میاد 😂 بعد عروسی قشنگ اسی میشه مزاحم واضافی

خدا از روی زمین برش داره 

واقعا این جور ادما چی میخوان از جون آدم 

خاک بر سرت توام زنی توام عروس شدی چرا دوست داری انقدر عذاب بدی دختر مردمو 

منظورم اینه مثلا حرفایی مسزنن م چرته یا توهین به قومیته ازین حرفا بدم میاد اگه جوتب بدی بحث و اعصاب ...

جواب ندی عالیه اعصابتم برا یه عده مریض خراب نکن با حرف چن تا مریض اونی نمیشه که اونا میگن 🌹

بیشتر فکر کن دخترجون،الان نامزدی داری این برخوردارو میبینی دقت کن بعده ها بدتر میشه که بهتر نمیشه .. ...

حق داری :(

خودمو گول میزنم درست میشه

خیلی وقتا میزنه به سرم تمومش کنم خدا نابود کنه مادرشوهرمو