2777
2789
۶ونیم تقریبا میشه

اگه ۳ بگیرم چند میشه برگه چند بگیرم تقریبا بالا ۷ میشه سالانه ام ؟؟؟

فردا امتحان دارم از استرس میمرم 

اگه مستمر مثلا ۱۸ باشه برگه کمتر بگیرم بعد برای اون مستمر که بالا گرفتم جبران میشه؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید رو برگه ۷ و بگیری ک وگرنه بعید میدونم پاس شی الان تا صبح میتونی جمع کنی پاشو همین الان شروع کن ...

عزیزم صفرم صفر مطلق میتونم بنظرت بنظرت بخوابم صبح ساعت ۶ بیدار شم بخونم تا ۹ بهتر نیست ؟

قربونت برم صفر مطلق نداریم 

اگه میخوای پاس بشی الان بخواب تا ۴ و نیم نهایتا 

۴ و نیم شروع کن ب خوندن بهت قول میدم بالای ۷ بگیری 

فقط درست بخون 

عربی دوزادهن هیچ مبحث سختی نداره  

۴ ونیم تا ۵ ونیم کلمات و بخون 

۵ ونیم تا ۷و نیم متن دروسو 

۷ ونیم تا ۹ ی نگا ب قواعد بنداز 

اگه ۳ بگیرم چند میشه برگه چند بگیرم تقریبا بالا ۷ میشه سالانه ام ؟؟؟فردا امتحان دارم از استرس میمرم ...

خب بگو برات مستمر زیاد کنم میتونن بیشتر بدن ازشون خواهش کن بعدم هی کلماتو بخون ۶. ۷بگیرب حداقل

قربونت برم صفر مطلق نداریم اگه میخوای پاس بشی الان بخواب تا ۴ و نیم نهایتا ۴ و نیم شروع کن ب خوندن ب ...

برام دعا کن لطفا خواهشا بتونم ۷ بگیرم ازت خواهش میکنم برام یک دونه شده صلوات هم بفرست 

خب بگو برات مستمر زیاد کنم میتونن بیشتر بدن ازشون خواهش کن بعدم هی کلماتو بخون ۶. ۷بگیرب حداقل

فردا امتحان دارم یعنی میتونن تو این تایم امتحان ها هم که انتخاب واحد کردن تغییر بدن ؟؟اگه مطمعنی میشه فردا برم بگم مدرسه 

فردا امتحان دارم یعنی میتونن تو این تایم امتحان ها هم که انتخاب واحد کردن تغییر بدن ؟؟اگه مطمعنی میش ...

والا دوستم برا دانشگاه مدیرمون میتمرشو زیاد کرد حالا نمی‌دونم مدیر شما انجام بده یا نه حالا بهش بگو ببین چی میگه

والا دوستم برا دانشگاه مدیرمون میتمرشو زیاد کرد حالا نمی‌دونم مدیر شما انجام بده یا نه حالا بهش بگو ...

مممنونم ازت عزیزم برام دعا کن لطفااا 

خودم جس میکنم رو برگه لاقل ۵ رو میگیرم دیگه