2777
2789
عنوان

دوستان بچم تب شدید داره تبش هم پایین نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 136 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیشه ببری بستری کنی چرا کسی نمیاد کمکت تو این وضعیت همسرت کجاست هرجا هست بگو برگرده سریع

بیرون شهره نمیدونست بچه مریض میشه منم نگفتم گفتم دارو دارم بدم خوب میشه یکی از اقوامشون فوت شده رفته الانم گوشیش سایلنته منم اینجا کسیو ندارم غریبم این قسمت شهر هم تازه اومدیم کسی نمیشناستمون

دوستم ک بچش دوماه از پسرم بزرگتره گفت دکتر ب پسرش گفته ویروسه و تا تایمش تموم نشه هرچقدم دارو بدین ا ...

این ویروس پدر سگ همرو مریض کرده 

من باردارم ده روزه پدرم دراومده 

باز گلوم میخاره 

همش مخاط بینیم می‌ره داخل گلوم گیر می‌کنه چندشم میشه نه میاد بیرون نه میشه قورتش داد به سختی بینیمو تمیز میکنم 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

عزیزم آب پرتقال و آب سیب خوبه برای تبپیاز رو نصف کن بذار زیر پاهاش با جوراب فیکس کنجوراب خیس بپوشوند ...

فقط پاهاش سرده جوراب رو خیس کنم بنظرتون لرزشو بیشتر نمیکنه

بعد پیاز گذاشتن تو جوراب برای تب هست درسته

این ویروس پدر سگ همرو مریض کرده من باردارم ده روزه پدرم دراومده باز گلوم میخاره همش مخاط بینیم می‌ره ...

بچه منم مثل شماس همش با فین گیر و اسپری و دارو رد میکنیم یکم بتونه نفس بکشه و چیزی بخوره

فقط گفتین گلاب بزنم برای پاشویه بعد برای حوله ای ک برای سر و بدنش میذارم هم گلاب بزنم

داخل لگن ابش گلاب بریز بزار زیر بغل و شکم ابش ولرم باشه لرز نکنه ،رو پیشونیش دستمال نخی کلاب بزن بزار رو پیشونی ،فقط گلابش سرد نباشه 

بگو شما بیاین نصفه شبی با کی بیام نه ماشینی نه کوفتی

خدا لعنتشون کنه سیستان بلوچستان اگ این چیزا رو میدونستن ک الان اینقدر از جاهای دیگه عقب نبود میگن روستا نمیاییم منم گفتم فردا شکایت میکنم ازتون

عزیزم دعاش میکنم ایشالا زود خوب میشه میگم شوهرت نمیتونه بیاد ببریدش؟

ممنون عزیزدلم

واقعا چقدر همه تون خوبید چقدر ادمای دلسوزی هستین از همه ممنونم ک اینقدر احساس هم دردی میکنین و اینقدر احساس مسئولیت و انسانیت دارین