2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من طبیعی بود پدرم در اومد فوبیا شد برام زایماندوستم سزارین میگه خیلی خوب بود بعد از عمل پمپ درد ...

پمپ درد خیلی عوارض داره 

تا تو بیمارستان پمپ بعدش که میاد خونه چکار می‌کنه ؟

عزیزم بستکی به استانه تحملت داره واینکه چقد بدنت واگنش میده ،نمیگم دزد نداره، داره ولی خب مسکن میدن بهت خیلی درد اذیتت نمیکنه، فقط نشستن و راه رفتن اوایلش برات سخته ،یکم دوره نقاهتش طولانیه ،تقریبا یه هفته ای طول میکشه تا یکم روپا شی، ولی با شیاف واینا دردت کنترل میشه نگران نباش

منم زایمان دومم سزارین اختیاری شدم النگومو فروختم پولشو جور کردم عالی بود

منم اولین زایمانم  بود طلا فروختم سزارین شدم 

واقعا راضی بودم 

روز ۴ بعد عمل خونه پامیشدم حاضر میشدم مهمون بیاد 

بیمارستان بستری بودم اونایی که زایمان طبیعی میکردن و دیدم چقدر در میکشیدن خیلی بد بود خیلی

من زایمانم‌ سزارینی بود طبیعی نداشتم.سزارین بیهوشی خیلی اذیت شدم سری دوم که بی حسی بود بهتر بود فقط بی حسی از کمر به پایین هست باید حواستون باشه اصلا خودتون تکون‌ ندین واگرنه بعدشم کمر درد میگیرین

منم اولین زایمانم بود طلا فروختم سزارین شدم واقعا راضی بودم روز ۴ بعد عمل خونه پامیشدم حاضر میشدم م ...

بهترین کارو کردی باورت میشه هنوز بعد هشت سال بعضی وقتا زایمان طبیعیم یادم میوفته دیگه اون روز حالم خراب میشه 

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

😭 طبیعی چی اونم درد داره

طبیعی خوبیش اینه که عوارض بعدش خیلی کمتره سنتم بره بالا مشکلاتی بروز میده. انتخاب اول توی کشورای پیشرفته طبیعیه و نرخ سزارین خیلی کمه در حد ۷، ۸ درصد زایمان ها که دیگه راه نداره. تو ایران متاسفانه ۴۰ درصد سزارین داریم:/