2777
2789

اصلا انگار نه انگار من بچشونم 

یه حرومزاده ای از نزدیکا عید به من گیر داده ول نمیکنه 

امروز بعد از دو سه ماه دیدمش وسط پارک به منو رفیقم حمله کرد با سنگ بعد ما هی جیغ میزدیم و فرار میکردیم 

آخرش با ماشین افتاد دنبالمون دیگه ما رفتیم یه جا که نتونه با ماشین بیاد 

حالا من رفتم به مامانم و بابام گفتم مامانم گفت اشکال نداره ولش کن بابامم میگه بهم نشون بده بعدا هر وقت دیدیش 

خب الان من چکار کنم؟؟؟ اگه سنگ بخوره تو چشمم یا اسید بپاشه یا تجاوز کنه چی؟ یارو انگار بی صاحب گیر اورده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ۱۴ سالمه 😭

کلاس هشتمی؟

من دهمم 

ای خدا بمیرم برات نگران نباش لطفا تو حاشیه نباش جلو چشم پسره نباش هر پیجی اکانتی داری دلیت کن هیچ جا با رفیقات نرو حتی با رفیقات هم قطع ارتباط کن تا یه مدت

فقط برو مدرسه و سریع بیا خونه

اگه برای ابروت ارزش قائلی اینکارها و بکن نزار مثل من سرت بیاد

اولا اصلا پارک و تو محله نرو دوما از اسنپ تاکسی استفاده کن بگو‌میترسم‌هزینشم بگیر از بابا مامانتباها ...

یعنی دیگه تا سوپری سر کوچه عم نرم به خاطر یه .... واقعا مسخرس دارم حرص میخورم😭😭

کلاس هشتمی؟من دهمم ای خدا بمیرم برات نگران نباش لطفا تو حاشیه نباش جلو چشم پسره نباش هر پیجی اکانتی ...

نهمم 

بدبختی اینجاست که بین خونمون و مدرسم همون پارکس که پسره بهمون حمله کرد یکسره اونجاست دیگه مدرسه عم با ترس و لرز باید برم