2777
2789

شما از چند وقتگیش شیرخشک دادین و کی دیگه قطش کردین

اگه از همون روز اول ندم و بزارم چندماه بعد ممکنه شیشه رو نگیره یا ربطی نداره

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ص۷ماهشه میخوام شبا یه وعده بدم سیر بخوابه غذا شب نمیخوره هی بیدار میشه

تازه میخوای شروع کنی؟؟ بنظرت الان شیشه رو راحت تر میگیره یا اگه ازاول ادم بده

تازه میخوای شروع کنی؟؟ بنظرت الان شیشه رو راحت تر میگیره یا اگه ازاول ادم بده

والا گفتم دیگه کم مونده همون یه وعده بدم آخه دوماهش بود چند بار دادم میخواست سینمو پس بزنه دیگه ندادم بچه من چند تو شیشه بعًی وقتا آب یا آب میوه میدم میخوره  شما شیشه تا حالا ندادی؟؟

والا گفتم دیگه کم مونده همون یه وعده بدم آخه دوماهش بود چند بار دادم میخواست سینمو پس بزنه دیگه نداد ...

من باردارم فلا. شوهرم میگه تا ۶ ماهگیش اصن شیرخشک ندیم بعدش بدیم ولی من میگم اگه از اول ندیم دیگه پس میزنه شیشه رو.  تازه ب شوهرم میگم اصل کاری همون ۶ ماه اول دیگه شیرخشک باشه قشنگ سیر بشه. بعد ۶ ماهگی دیگه غذا کمکی ام میخوره زیاد گشنه نمیمونه که

من باردارم فلا. شوهرم میگه تا ۶ ماهگیش اصن شیرخشک ندیم بعدش بدیم ولی من میگم اگه از اول ندیم دیگه پس ...

خب اگه توانشو داری شیر بده بعد طعم شیرت عوض میشه خودش نمیخوره گناه داره میتونی شیر بده چند ماهشه الان

خب اگه توانشو داری شیر بده بعد طعم شیرت عوض میشه خودش نمیخوره گناه داره میتونی شیر بده چند ماهشه الا ...

باردارم فلا ۶ ماهمه

آهان هنوز بارداری فکر کردم دومی رو بارداری اگه خودت شیر داشته باشی شیر خودتو بده بعضی بچه ها جفتشو میخورن بعضی بچه ها فقط شیر مادر میخورن بعضیا هم فقط شیشه قبول میکنن ولی شیر خشک شاید زود با بچت سازگار بشه شایدم دیر سازگار بشه و هی عوض کنی شیر خودت خیلی راحتتره دیگه شب دوساعت از خوابت نمیزنی شیر خشک درست کنی

آهان هنوز بارداری فکر کردم دومی رو بارداری اگه خودت شیر داشته باشی شیر خودتو بده بعضی بچه ها جفتشو م ...

عوضش بخوام برم جایی میتونم راحت بچمو بدم ب مامانم ولی شیرخشک نباشه هی باید بچسبونمش به خودم 

عوضش بخوام برم جایی میتونم راحت بچمو بدم ب مامانم ولی شیرخشک نباشه هی باید بچسبونمش به خودم

نه خب مثلا دوساعت بری بچت سیر دیگه میری برمیگردی دیگه هرکدوم یه مزیتی داره اگه بچت دوتاشوقبول کنه خیلی خوبه ولی اکثر بچه هایکیشو انتخاب میکنن