2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به حسام نواب صفوی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1732 بازدید | 126 پست
ولی من اون مدرک رو دیدم تو یه صفحه فن پیج هاش چرا صمدپور وارد بازی یه طرفه شده؟ با اینکه نواب خیلی ا ...

عزیزم تی وی پلاس برای تو مدرک معتبره ؟ اصلا میدونی چه شبکه مزخرفیه ؟ صمد پور رو صد در صد قبول دارم 

عزیزم حالا شما طرفدارشی اوکی ولی پروانه وکالتش که به طور دائم باطل شد رو کانون وکلا رسمی منتشر کرد چ ...

ربطی به طرفدار بودن نداره شما برو تو سایت کانون وکلا استعلام بگیر این آقا فعاله خودشم گفته من هیچوقت وکالتم باطل نشده

کاربرای عزیز وقتی تاپیک میزنین خواهشا انتظار هرگونه نظری رو داشته باشین اگه میخواین تمام نظر ها مطابق میلتون باشه خب تاپیک نزنین قربونتون برم😊وقتی تاپیک میذاری اونم تبادل نظر یعنی اجازه هرگونه نظر ، انتقاد و قضاوت دادی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صمدپور یه ریگی به کفشش داشت چون مصاحبه یه طرفه بوده اون نواب چقد اصرارش کرد یه طرفه به قاضی نرو حرف ...

نمیدونم والا من دیگه پیگیر این قضیه نشدم 

امیدوارم که این طور نبوده باشه بالاخره یه طرفه نمیشه به قاضی رفت 

پس چرا هیچ مدرکی از کلاهبرداریش نداشت؟ اون حکم جلبم حکم توهین و تهدید بوده که دختره و برادرش مزاحمش ...

عزیزم من این خبر و زمانی شنیدم که اینترنت نبود. این خبر تو روزنامه چاپ شده بود...یادمه اون دختر همه جوره اثبات کرده بود حرفشو. بعدا که سرطان گرفت بخاطر حفط ارامش و سلامتیش پیگیر نشد. شما صرفا بخاطر اینکه طرفدار حسام نواب صفوی هستی که نمیتونی بگی هرچی حسام گفته راسته و بقیه دروغ میگن‌. معلومه که حسام نواب صفوی میگه دختره دروغ گفته، مگه انتظار دیگه ای داشتی؟؟؟؟ بعدم هیچوقت تا به امروز شاهین صمد پور حتی یه خبر فیک و بی اساس تو پیجش نذاشته. اون تا ته و توی چیزی و درنیاره تایید یا تکذیب نمیکنه‌.

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

عزیزم تی وی پلاس برای تو مدرک معتبره ؟ اصلا میدونی چه شبکه مزخرفیه ؟ صمد پور رو صد در صد قبول دارم

منم صمدپور رو قبول دارم ولی این آقا اون زمان مدارکی گذاشته که اسم اون خانم بوده که ۱۸ بار شکایت واهی کرده صمدپور اگه راست میگه میرفت با نوابم مصاحبه میکرد 

کاربرای عزیز وقتی تاپیک میزنین خواهشا انتظار هرگونه نظری رو داشته باشین اگه میخواین تمام نظر ها مطابق میلتون باشه خب تاپیک نزنین قربونتون برم😊وقتی تاپیک میذاری اونم تبادل نظر یعنی اجازه هرگونه نظر ، انتقاد و قضاوت دادی

عزیزم من این خبر و زمانی شنیدم که اینترنت نبود. این خبر تو روزنامه چاپ شده بود...یادمه اون دختر همه ...

فرضا من طرفدارش نیستم اون دختره اگه حرفاشو ثابت کرده بود احتیاج به ۱۹ بار شکایت های مختلف نبود یکی کلاهبرداری یکی اخاذی  یکی فریب در ازدواج یکی ازدواج کردن و ندادن مهریه یکی اذاله بکارت خیلی ها تو کامنت ها گفتن که ما این دختر و می‌شناسیم هرچی میگه دورغه 

استعلام کانون وکلا 👇

نتیجه 👇 هیچی یافت نشد

برو تصویر بالایی رو نگاه

این