2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چی بنویسم که همه‌ی خانمها بیاید و عبرت بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 6303 بازدید | 171 پست
خیلی خیلیییی وضعیتش اسفناکەفقط میتونم براش دعا کننمو اینکە بهش بگو بچەشو یاد بدە کە تو دادگاە بگە می ...

اتفاقا یه مشکل مهم هم همین بچه هست 

پدرش کلا آدم ریلکسیه 

براش مهم نیست بچه درس بخونه یا نه و ...

کلا بچه پیشش خیلی آزادی داره 

برای همین بچه دوست داره پیش پدر باشه و نگرانه بچه بگه پیش پدرم می‌خوام بمونم

ای جانم...مادرتو دقیقا درک میکنم چون همین بلاها یجورایی سرم اومده.حتی دیگه نای تعریف کردنشو ندارم.ک ...

الهی بگردم عزیزم منم مادرم بخاطر من موند و هر بلایی سرش اومد تحمل کرد چون خانواده پدریم خانواده امنی نبودن و من هم دختر بودم میترسید سرم بلایی بیارن همه جوره تحمل کرد و کار کرد ولی بازم آخرش این شد من همیشه میگم باید می‌رفتی و منم میبردی ولی میگه نمیشد من جای اون نیستم قضاوت کنم ولی حس خودم تو اون روزا خیلی بد بود و روی زندگی الانمم تاثیر گذاشته کاش از اول نداشتم بابامو همه میگفتن حداقل خدا بیامرزه ن اینکه هر کس میبینه منو یکی از بدیاشو بگه بهم 

حسبی الله

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما پیش کی بزرگ شدی؟؟؟خداروشکر مامانت تونست جداشهحداقل باقی عمرشو عذاب نکشید هرچند اون خاطرات ...

مادرم تا وقتی من ازدواج کنم موند با پدرم 

پدرمم وقتی من نامزد شدم اون زن رو که حامله بود آورد خونه پیش ما بعد عروسی من مادرم دیگه نتونست تحمل کنه و رفت و طلاقشو گرفت 

حسبی الله
عزیزم اون خانمه آشنا بوده؟ وضع مالی پدرتون خوب بوده؟

از هم ولایتی های پدرم بود و برای طلاق از شوهر دومش اومده بوده شهر که با پدرم روبرو میشن و... البته چن بار هم این خانوم صیغه شده بود با پدرم هم صیغه بود

حسبی الله
مادرم تا وقتی من ازدواج کنم موند با پدرم پدرمم وقتی من نامزد شدم اون زن رو که حامله بود آورد خونه پی ...

ای خدا مادرت واقعا فرشته اس، تا آخر عمر قدرشو بدون هر روز بخای خاک زیر  پای مادرتو جارو کنی کمه،اون هر روز آب شده،چه زجری کشیده.واقعا خداروشکر بعد ازدواجت تونست راحت شه،بعضیا شرایط مادرتو ندارن و مجبور ب ادامه میشن چون سرپناهی ندارن، پولی ندارن،خانواده درست درمونی ندارن،منم فعلا بخاطر بچهام صبرمیکنم،خداکنه شوهرم هدایت شه و پشیمون شه از کاراش و برام جبران کنه، دلم میخواد بچه هام طعم پدر و مادر با محبت و زندگی گرم و آرامش رو داشته بچشند.برام دعاکن عزیزم، خدا مهربونه،یهو شاید شوهرم عوض شه،رفیقای الدنگش از دورش جمع شن،خانواده نفهمش دورشن . فقط ب همین امیدها فعلا زنده ام و ادامه میدم شاید فرجی شه تا وقتی بچهام بزرگتر شن.

ب مادرت افتخار میکنم واقعا نام مادر برازندشه. مادر بودن خیلی سخته،،،خیلی. ی بچه بدنیا میاری بعدش هزارتا مسئولیت رو دوشته.  بخاطر بچه ها ک من مسئول بدنیا اومدنشونم الان باید بسوزم و بسازم.اونا چ گناهی کردن ک تو همچین خانواده ای بدنیا اومدن.تقصیر ماست،حالا پدرش ک بی عقل و هوسباز هست اونا چرا بسوزن. همش اینارو تکرار میکنم باخودم تا بتونم پای بچهام بمونم.حای یبار بچهارو گذاشتم ک برم برا همیشه، دوتایی انقد گریه کردن ک مارو ببر،مارو نذار با بابامون، دیگه خود باباشون گفت برو فعلا اینارم ببر اینا ک منو نمیخان منم نمیخامشون،ولی ی روز نگذشت نظرش عوض شد باز میخاست بگیردشون منم مجبورشدم برگردم

ای خدا مادرت واقعا فرشته اس، تا آخر عمر قدرشو بدون هر روز بخای خاک زیر پای مادرتو جارو کنی کمه،اون ...

منم ب شما افتخار میکنم عزیزم ما خانوما وقتی مادر میشیم دیگه منی در کار نیست و خودمون نمی‌بینیم و فقط ب آرامش بچه فکر میکنیم بیخودی که خدا بهشت نذاشته زیر پای مادر 

همینجور قوی بمون عزیزم دعای خیر من هم پشت شما و بچه هاتونه 🌺🌺🌺🌺

حسبی الله