2777
2789
عنوان

تو این شرایط فروختن طلا برای خونه درسته ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 23 پست
شوهرم تو کار ملکه همه ی همکاراش میگن قیمتای جدید تو راهه قیمت مصالح داره میره بالا مشتری ها این چند ...

مصالح که همیشه قیمتش رو به بالا بوده ولی حجم تقاضا برای خرید خیلی کمه و رکود همچنان پابر جاست 

کاربر آقا 
مصالح که همیشه قیمتش رو به بالا بوده ولی حجم تقاضا برای خرید خیلی کمه و رکود همچنان پابر جاست

همکارای شوهرم این چند روزه هر چی واحد نیمه کاره داشتن  همش پیش فروش شدن در حالی رکود بود یدونه اش هم فروش نمیرفت واینکه آهن کم شده وبعد طلا مطمئنا آهن میره بالا 

تو این ماه ملک کلا تغییر میکنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همکارای شوهرم این چند روزه هر چی واحد نیمه کاره داشتن همش پیش فروش شدن در حالی رکود بود یدونه اش هم ...

خب اینکه بازار از رکود خارج شده طبیعیه چون خیلی وقته راکد بوده ولی خب جهش قیمت ها زیاد معلوم نیست 

کاربر آقا 
همین شماها و حرف های شماس که باعث بالا رفتن قیمت ها میشه

مگه به حرف منه عزیز منم از خدامه پایین بمونه ما خودمون خبر نداشتیم میخواد گرون بشه فروختیم همه گفتن خیلی اشتباه کردی سریع میخوایم جایگزین کنیم و زمین بخریم هیچکی نمیفروشه 

من میگم برای بقیه که سرمایه اشون رو سریع اگه میتونن ملک کنن 

خب اینکه بازار از رکود خارج شده طبیعیه چون خیلی وقته راکد بوده ولی خب جهش قیمت ها زیاد معلوم نیست

همیشه همین بود تا از رکود در میاد افزایش قیمت محاله نداشته باشه با این افرایش قیمت مصالح به علت کمبود انرژی صددرصد میره بالا دیگه طلا تا عید همین قیمتا میمونه نهایت برسه تا 5500

حالا تا عید خودتون مشاهده میکنید 

همیشه همین بود تا از رکود در میاد افزایش قیمت محاله نداشته باشه با این افرایش قیمت مصالح به علت کمبو ...

بازار طلا که قابل پیش بینی نیست چون تحت تاثیر عوامل داخلی و خارجیه ولی مسکن احتمال داره تکون بخوره

کاربر آقا 
بازار طلا که قابل پیش بینی نیست چون تحت تاثیر عوامل داخلی و خارجیه ولی مسکن احتمال داره تکون بخوره

کلا قیمت ملک با طلا همیشه با هم افزایش دارن همیشه انقدر دلال بازار ملک ریخته حتی اگه بخواد ثابت هم بمونه نمیتونه 

وهمین که طلا بالا میره پا به پاش ملک و هم دلالان محترم میبرن بالا یعنی این بازار انقدر کثیفه که حد نداره