2777
2789
عنوان

دیشب خیلی دلم شکست از دوستام

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 28 پست
وای چقدر خودتو کوچیک می‌کنی یعنی چی یکی بهت تهمت زده هنوزم سر حرفشه میری آشتی؟ اسم این کار منت کشیه. ...

من فقط بع خواطر مامانم کوتاه اومدم چون به خواطر من نمیتونست باهاشون زیاد رفت وامد کنه خالمو خیلی دوست داره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روحیه مهر طلبی شخصیتتو خرد میکنه با اینحال باز گدایی محبت ازشون میکنی.. از دخترخالت دلیل فحشایی که با نامزدش اومدن بت دادنو بپرس مگه میشه بی دلیل فحشت بدن بعد شما دوباره پیشقدم بشی برا آشتی تازه ناراحتم باشی که چرا توی جمعشون نمی پذیرنت.. خو مگه میشه اونا فحشت بدن برن تو نپرسی چرا فحشم میدین؟؟؟؟

من فقط بع خواطر مامانم کوتاه اومدم چون به خواطر من نمیتونست باهاشون زیاد رفت وامد کنه خالمو خیلی دوس ...

چه ربطی داره 

دارم میگم پا پیش گذاشتنت اشتباه بود. مامانتم می‌خواست آشتی بده باید به خالت می‌گفت بچه ها رو بیاریم رو به رو کنیم آشتی بدیم. نه که تو بری به دخترخاله پرروت بگی عالیجناب منو عفو بفرمایید 

روحیه مهر طلبی شخصیتتو خرد میکنه با اینحال باز گدایی محبت ازشون میکنی.. از دخترخالت دلیل فحشایی که ب ...

چرا اتفاقا پرسیدم حتی اونا تحمت اینا زدن میگفتن شکایت هم میکنیم رفتن که پرینت بگیرن از صحبت ها طرف رسماً با خاک یکسان شوم کرده بود گفته بود برید خداتونو شکر کنید ازتون شکایت نکرده وگرنه از لحاظ کاری براتون خیلی بد تموم می‌شد 

چه ربطی داره دارم میگم پا پیش گذاشتنت اشتباه بود. مامانتم می‌خواست آشتی بده باید به خالت می‌گفت بچه ...

همیشه همین سادگی اینکه کینه بع دل نمی‌گیرم حالمو بد می‌کنه خودمم میدونم اصلا کار درستی نکردم ولی اون باید از اینکه من پیشقدم شدم خجالت بکشه نه اینکه ۳ نفری دست به یکی کنن تحقیر بشم توی جمع 

چرا اتفاقا پرسیدم حتی اونا تحمت اینا زدن میگفتن شکایت هم میکنیم رفتن که پرینت بگیرن از صحبت ها طرف ر ...

بخدا اگه واقعیه که اشتباه کردی باید شکایت میکردی اینجوری بقیه فامیلم میفهمیدن تهمت بوده اینکه سکوت کردی و تازه رفتی آشتی کنون همه حق رو به ایشون دادن

همیشه همین سادگی اینکه کینه بع دل نمی‌گیرم حالمو بد می‌کنه خودمم میدونم اصلا کار درستی نکردم ولی اون ...

می‌دونی بزرگواری و کینه نداشتن چیز خوبیه و اتفاقا بهش توصیه میکنم. اما نه جایی که طرف مقابل هنوز سر حرفشه و شما در موضع ضعفی! قبلنم گفتم این به معنی پذیرفتن اتهاماته. 

می‌دونی بخشندگی شما کی درست بود؟ وقتی که با دوست پسرش براش مشکل پیش می‌اومد و تنها می‌موند و میفهمید اشتباه کرده، و اون وقت شما دست دوستی به طرفش دراز می‌کردی و گذشته رو فراموش می‌کردی.