2777
2789

😢

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

وای نگو اینجوری قلبم ریخت

خستس بچه خوابیده

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مآل ما ک بیداره و ایگنور بدی کرد

چی گفته بودی؟ چی گفت؟ 

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

همین چند دقیقه پیش پیام دادو گفتم بهش تموم کنیم و خداحافظی

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
ناامیدمون کردی 😂😂😂

تکلیفمون روشن کروم😂😂😂بریم بخوابیم فقط به حق حصرت عباس نصیب هم نشن

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

وااای کی شد ساعت یک و نیم😳😳☹️☹️☹️فردا چطور پاشم ای خدا 

مرسی یادم آوردی 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

منتظر پیام نیستم ولی دلتنگم🥲

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
تکلیفمون روشن کروم😂😂😂بریم بخوابیم فقط به حق حصرت عباس نصیب هم نشن

وای😂😂کیس مورد نظرت به نصیبش نرسه الهی