2777
2789
عنوان

بچهاتون این ویروسو گرفتن

277 بازدید | 17 پست

بچم از صبح سرفه خشک داشت..از سر شبم تب داره ساعت ۸ بهش استامینوفن دادم الان بروفن دادم ۵ سالشه ۱۵ کیلوعه تبش با استامینوفن اصلا کم نشد دکتر گفت ۷/۵سی سی بده بروفنم گفت ۵ سی سی بده به نظرتون کم نیست ؟اثر میکنه؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره شدیدا تب داشت سه نوبت بردمش دکتر اخر شیاف بزرگسال نوشت براش خیلی بد بود

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
سرفه خشک داشت بهش آنتی بیوتیک داد دکتر؟

صبح بیدار شد بی حال شدید. تب داشت. بردیم دکتر یه ساعت خوب شد باز تب کرد دوباره صبحش بردیم بازم کمی سرحال شد باز بی حال شد وتب کرد. آخر سر بردیم بیمارستان کودکان آزمایش خون داد که چرا تبش پایین نمیاد که دکتر گفت فردا پس فردا تبش میاد پایین خیلی خیلی هم سر درد داشت. خداروشکر تبش خوب شد. اما سرفه هاش شروع شد

خودت باش جهان اصالت را میستاید

دختر منم از اول مهر درگیر مریضیه، مرتب دمنوش گیاهی میخوریم الان بهتره

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍

اره ۸ سالشه با سردرد شروع شد بعدم تب 

تبشم اصلا پایین نمیومد 

بعد از یک مرتبه سرم و امپول ترزیقی ب سرم

و دومین بار  هم آمپول

تبش قطع شد الانم سرفه داره

اگر گلاب داری به صورتش بمال و پیشونی و بده یکم بخوره 

🇵🇸free palestine  در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه).