2777
2789
کی وارد رابطه میشن؟اجی نمیتونم خیلی دوسش دارم بخدا🥲شبو روزم یکی شده اگه بدونی چقد بدبختی کشیدم بخاط ...

ببین اینا ک به آدم الهام میشه حسه ب حس اعتباری نیست 🥲 اگ دلت میخواد دقیق بدونی پیش کسی ف.ال میگیرع و معتبره برو من فقط حسمو گفتم و دلیل نمیشه حسم درسته باشه قطعا

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها ) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خشک و زخم شده؟؟ نمیدونم

آره درست گفتی😂

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم🌿💐
مثلا چیکار؟ اینم بگو دستت درد نکنه

من الان تو موقعیت تو هستم اکسمو دوست دارم دوباره کات کردیم دو بار ب مدت دو هفته این بار سومه کات کردیم اونم سر اینکه نمیاد خاستگاریم هر دوبار ک بهش فرصت دادم رفتاراش بهتر نشد ک هیچ بدترم شد الآنم خیلی دوسش دارم و مطمعنم برمیگرده دوباره ولی این سری فرصت نمیدم چون می‌دونم ن تنها بهتر نمیشن خیالشون از عشق و علاقه دختر مطمعن ک بشه هر طور بخوان رفتار میکنن

نمیشناسم کسی🥲

تو اینستا بگرد پیج زیاده فالای عمومیشونو نگاه کن ببین انرژی خوانی کدوم بهت حس خوبی میده و وصف حالته اکثرا فا.ل کراشم دارن هم ف.ال عمومی هم ف.ال شخصی میگیرن ولی من میگم فا.ل عمومی بخون ببین کدوم حستو و شرایطتو بیان می‌کنه بعد طرفو رها کن چک نکن پسره رو میگماا بعدش باور کن وارد زندگیت میشه 

این وسطا یکی به من بگه کی ازدواج میکنم فک کنم برا خودم نمیتونم😂

دو سال دیگه یهو بهم ی حس گفت 19 سالگی اگ زیر نوزده ای احتمالا نوزده سالگی 

سن ازدواج منم میگی 😑 الان 21 سالمه