2777
2789
عنوان

دو روزه با همسرم چت میکنیم با این حال که خونس

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 32 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی باید کوتاه بیاد

فک نکنم اون من باشم 

درسته من خیلی وقتا اذیتش کردم ولی اینبار دلمو بدجور شکوند 

بهم گفت برا همیشه از چشمم و قلبم افتادی ، گفت اگه پای آبروم وسط نبود طلاقت میدادم ، حتی قبلا ها بهم زور میکرد می‌گفت درست رو بخون کاره ای بشو ، من فکر میکردم بخاطر خودمون و زندگیمون میگه ولی اون روز برگشته میگه اگه بهت میگفتم بخون فقط بخاطر این بود که بری پی زندگی خودت و خیلی حرف های دیگ

مردا مغرورن مخصوصا زمانی که نقطه ضعف داشته باشن از خانوما که بدونن طاقت قهر ندارن دگ اصلااا پیش قدم نمیشن پس سعی کن کمتر قهر کنین چون تو قهر بیشتر خانوما اذیت میشن.البته اوایل زندگی چون شناخت کافی نسبت ب هم نیست طبیعیه

قهر طولانی جواب عکس میده درباره مشکلتون صحبت کنید

بقول اون فک نکنم دیگ مشکلمون حل بشه 

هم دلم میخواد درست بشه همه چی هم دلم میخواد نشه 

چون از دستش خیلی ناراحتم 

مردا مغرورن مخصوصا زمانی که نقطه ضعف داشته باشن از خانوما که بدونن طاقت قهر ندارن دگ اصلااا پیش قدم ...

تقریباً دوساله می‌شناسمش ولی یه نصیحتی دارم به اونایی که با گوشی آشنا میشن با هم 

اونم اینکه هیچ کدوم همون چیزی که گفتن نمیشن 

نه اون مردی شد که گفته بود و نه من اون زنی که هر روز رویاشو میبافتم 

وقتی وارد زندگی شدیم و سختی هاشو دیدم تازه فهمیدم کجای کاریم 

تقریباً دوساله می‌شناسمش ولی یه نصیحتی دارم به اونایی که با گوشی آشنا میشن با هم اونم اینکه هیچ کدوم ...

همه زندگیا سختی دارن خواهرگلم

یکی همسرش بددهنه یکی خسیسه یکی معتاده. نمیگم همش کوتاه بیا تو زندگیت ولی برا زندگیت بجنگ تلاش کن اخلاقای خوبشو یادت بیار هیچ ادمی عوض نمیشه ولی سعی کن اخلاقای بدشو نادیده بگیری ببین علایقش چیه ی مدت با علایق اون جلو برو ان شالله درست میشه

همه زندگیا سختی دارن خواهرگلمیکی همسرش بددهنه یکی خسیسه یکی معتاده. نمیگم همش کوتاه بیا تو زندگیت ول ...

چشم بله کاملا درسته ولی پست اخرمو که دوباره می‌فرستم بخون

اولش از فک نکنم اون من باشم شروع شده

چشم بله کاملا درسته ولی پست اخرمو که دوباره می‌فرستم بخوناولش از فک نکنم اون من باشم شروع شده

خب روزای عادی هم این حسو بهت میده ک دوست نداره؟؟؟ یا اینکه توبحث از حرص گفته خیلیا تو دعوا نمیتونن خودشون کنترل کنن.

خب روزای عادی هم این حسو بهت میده ک دوست نداره؟؟؟ یا اینکه توبحث از حرص گفته خیلیا تو دعوا نمیتونن خ ...

تو روز های عادی نه 

ولی تازگیا هر موقع دعوامون میشه میگه پشیمونم که باهات ازدواج کردم ، حتی یه بار برگشت گفت اینجا کلی دختر التماس میکردن تا باهاشون باشم و با اونا ازدواج کنم 

اون روز گفت اگه بخاطر آبروم نبود طلاقت میدادم ولی الان مجبورم مردونگی کنم  فقط برم کار کنم و پول در بیارم تا زندگی کنیم ولی کاش اون روزی که داشتم میومدم دنبالت تا فراریت بدم از خونتون پام می‌شکست 

میدونی به کجاش می‌سوزم خواهر 😭 به اونجاش که خودم با پای خودم به خاطر این دیونه از خونمون فرار کردم 

منی که پدر مادرم عین پروانه دور سرم میگشتن 

از روزی که فرار کردم مادرم بهم گفت یه روزی میشه تو هم عین من تنها میمونی همون‌جور که منو تنها کردی اون کسی که دوست داره تنهات می‌زاره 

یکی نیس بگه بیا مادر جان اون روز به این زودی فرا رسید 😭😭

تو روز های عادی نه ولی تازگیا هر موقع دعوامون میشه میگه پشیمونم که باهات ازدواج کردم ، حتی یه بار بر ...

چی بگم 

ولی حس میکنم درست میشه اولشه سخته برا جفتتون 

بجنگ برا زندگیت نه اینکه دلتو نادیده بگیری سعی کن قلقشو یاد بگیری برات از ته دلم دعا میکنم که هیچووقت از انتخابت پشیمون نشی.

چی بگم ولی حس میکنم درست میشه اولشه سخته برا جفتتون بجنگ برا زندگیت نه اینکه دلتو نادیده بگیری سعی ک ...

حرف زدن باهات حالمو کمی خوب کرد 

خدا هر چی دلت بخواد بهت بده