2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم عزیزم ایشالا

ماشین کراشم چیه

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
دوست اکسم بهم توی واتساپ زنگ زد امشب عزیزم بنطرت کارش چیه؟ خیلی استرس دارم اخه واتساپ چرا زنک زده

احتمالا یه خبر راجب اکستون داره 

)این فقط یه حس احتمال خطا هم داره )

عزیزم میشه بگی اونیکه چند روزیه بهش فک میکنم حسش چیه بهم ممکنه باکسی باشه؟؟کی پس من قراره ازدواج کنم

ایشون شما رو میشناسه؟نمیتونم تشخیص بدم حسش چیه 

تا اخر سال هم ازدواج نمیبینم 

(این فقط یه حسه احتمال اینکه اشتباه هم باشه هست عزیزم(

عزیزم واسع منم میگی خاستگاریم این هفته با محمد خوب پیش میره؟ب محمد میرسم اگه اره تا چه مدت دیگه نامز ...

بله خوب پیش میره 

به احتمال ۹۰ درصد میرسید 

)این فقط یه حسه احتمال خطا وجود داره)

بله خوب پیش میره به احتمال ۹۰ درصد میرسید )این فقط یه حسه احتمال خطا وجود داره)

مرسیی

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

ایشون شما رو میشناسه؟نمیتونم تشخیص بدم حسش چیه تا اخر سال هم ازدواج نمیبینم (این فقط یه حسه احتمال ا ...

اره بابا همسایه ایم

کلا پس حسی نداره حس میکردم

مرسی

بهار من نیامد. دعام کنید درست شه همه چی خسته شدم از دویدن برای همه چی