2777
2789
عنوان

ازدواج بدون عروسی مفصل

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 39 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری گرفتن دقیقا میشه لطفاً بگی؟؟

ببین تو یه رستوران شیک یه جای خوب کرج فکنم گوهردشت اونورا بود با موسیقی زنده شام دادن با یه گیفت یادگاری همونجام دور هم عکس گرفتیمو از فرداشم رسما رفتن خونه خودشون 

همین

خودمم عقدم زیاد اعتقادی به عروسی و بریز بپاش اونم تو این اوضاع ندارم

شدنی که قطعا هست 

ما هم یه شام کوچیک  ۵۰نفره داشتیم 

عکس وفیلم و لباس و... بود 

ولی خب تالار نگرفتیم 

پس شدنی هست 

اما از نظر تبعات 

اول از همه اینکه باید با خودت ببندی که اینو کسی لطف تلقی نمیکنه 

فردا اگه پشیمون شدی و گفتی کاش عروسی مفصل داشتم همه میگن خودت خواستی 

و این یه مقدار برا من اذیت کننده بود 

بعد اینکه من تازه شب عروسی فهمیدم که اینکه به عنوان عروس میری تو جمع فامیل و دوست و همه برات خوشحالن چه حس قشنگیه و بعدش همش فکر میکردم که کاش جمع فامیلا بزرگتر بود و همه چی رو روال بود 

چون طبیعتا وقتی تالار نمیگیری یه سری بی نظمی ها ممکنه وجود داشته باشه و این یه مقدار به استرست اضافه میکنه 

موارد دیگه هم هست 

ولی خب به عنوان جمع بندی من اگه برگردم عقب دوست داشتم که یه خرده سفت و سخت تر بگیرم (چون انگار قدر آسون گرفتنم‌ اونجوری که باید دونسته نشد )

ببین تو یه رستوران شیک یه جای خوب کرج فکنم گوهردشت اونورا بود با موسیقی زنده شام دادن با یه گیفت یاد ...

لباس عروس هم پوشیدن؟؟چون ما می‌خوایم خرج خونه بکنیم برای همین پولمون به مراسم تالار نمیرسه

لباس عروس هم پوشیدن؟؟چون ما می‌خوایم خرج خونه بکنیم برای همین پولمون به مراسم تالار نمیرسه

دقیقا اونام هم پولاشون خرج خونشون کردن بخدا بهترین کار

نه نپوشیدن هوا سرد بود یه پالتو کرم با بوت و کلاه کج گذاشت ارایشگاه و اتلیه هم رفتن 

ببین از هییییچی برای خودت نگذر بخدا نمیگن لطف کردی میگن لیاقتت و ارزشت همونقدر بوده

من بیشتر به خاطر خونه چند متری بتونیم بزرگتر بگیریم راضی هستم چون بعدا تو این گرونیا نمیشه راحت خونه رو بزرگتر کرد

مگه تو مراسم با لباس عروس نبودین؟؟

با لباس که بودم ولی خب تو کرونا بود ما هم خیلی محدودیت داشتیم کلا ۵۰نفر اومدن (خیلی از اونایی که دوست داشتم باشن رو بخاطر شرایط کرونا نتونستیم دعوت کنیم  )

دوست داشتم بیشتر باشن 

البته فضای ما هم رو باز بود بخاطر بیماری و... و خیلی مجلس رسمی بود خلاصه