2777
2789
عنوان

از حرفای پدرم دارم گریه میکنم دارم دق میکنم آخه چقد این بشر رو مخه

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 35 پست
من بااین پدری که دارم هیچوقت خوشبخت نمیشم یه کلمه هم بلد نیست صحبت کنه آبرومو پیش همه برده کسی نمیاد ...

میدونم چی میگی خودمم یکیشو دارم 😂🤦‍♀️

ولی اینجوری نگو ان شاءالله که بهترین کس نصیبت میشه

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا همه را خوشبخت کن ،،، برای حاجت رواییم صلوات میفرستی ؟ ممنونم  💙💙💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پدر منم همینه دقیقا میگه ازدواج کردی وظیفته به شوهرت پول بدی اگه یکی فقیر اومد من بهش میدمت چون خودم ...

منم گفتن باید بدی و منم همه پولامو دادم  ب شوهرم ولی خیلی پشیمونم تو نده.چون هم خوانواده شوهرم یکبار تشکر نکردن هنوز طمعکارترم هستن شوهرمم قدرمو ندونست

😭دلم درد میکنه

اینم دیگه قسمت ما بود 😔

باورت میشه من زمانی که مجرد بودم حتی بعضی وقتها فکر خودکشی میزد به سرم اگه اعتقاداتم نبود حتما امتحانش میکردم ولی الان که ازدواج کردم الحمدلله همسرم خیلی خوبه به وضعیت چندسال پیش که چقدر افسرده و ناامید بودم نگاه میکنم میبینم خدا چطوری نجاتم داد 

الهی که قسمت خودت بشه یه بخت خوب یه یار خوب 

از رحمت خدا ناامید نشو 

همیشه نمازتو بخون با خدا درددل کن میبینی برات چیکار میکنه 💚

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا همه را خوشبخت کن ،،، برای حاجت رواییم صلوات میفرستی ؟ ممنونم  💙💙💙