2777
2789
عنوان

از حرفای پدرم دارم گریه میکنم دارم دق میکنم آخه چقد این بشر رو مخه

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 35 پست

فکر کنم چون جلوش بحث ارث پیش کشیدی ناراحت شده

حالا لازم نبود اینقدر مسئله رو مفصل توضیح بدی

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خیلی دلم گرفته دارم اشک میریزم😭

عزیزم 😔

باور کن هرکی یه جوری میناله خوش به حاااال هرکی که بابا و مامان خوب و بامحبت داره

مامانت چطوره؟ اونم مثل باباته؟

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا همه را خوشبخت کن ،،، برای حاجت رواییم صلوات میفرستی ؟ ممنونم  💙💙💙

حالا من کار ندارم ولی بعنوان یه فرد متاهل میگم که زندگی که معامله نیست همه باید صد بزارن وسط اگه اینجور تفکری  داری که باید این بکنه اون بکنه ازدواج نکن چون در این ازدواج خیرو برکتو علاقه ای نیست 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
عزیزم 😔باور کن هرکی یه جوری میناله خوش به حاااال هرکی که بابا و مامان خوب و بامحبت دارهمامانت چطوره ...

نه مثلش نیست ولی ساکته بهش میگم چیزی بگو میگه پدرت بی تربیته ولش کن هروقت خواستگار اومد خودم دعواش میکنم 😔اگه به این باشه بخدا بدون مهریه میگه ببرید چقد جگرمو سوخته من دختر بدی براش نبودم کاش بد باشم حداقل اینقد نمیسوختم رسما بهم گفت تو ارزش نداری😔

حالا من کار ندارم ولی بعنوان یه فرد متاهل میگم که زندگی که معامله نیست همه باید صد بزارن وسط اگه این ...

من مهریه اصلا واسم مهم نبود ولی تو همینجا خوندم که فقط مهریه پشتوانه زنه 

واقعا اینطوری بود ؟ ازدواج کردید؟ فک نمیکردم مثل این اعجوبه یکی باشه

مثلا من چندین سال  عقد بودم به لطفشون  روم نمیشد از بابام پول بگیرم ازشوهرمم یکی دوبار چیزی میخواستم بخره دعوام میکرد میگف نخره زشته یا مثلا بعد چندسال میگفتم عروسی بگیرین میگف نگی بهشون زشته.داغون شدم

مثلا من چندین سال عقد بودم به لطفشون روم نمیشد از بابام پول بگیرم ازشوهرمم یکی دوبار چیزی میخواستم ...

پدر منم همینه دقیقا میگه ازدواج کردی وظیفته به شوهرت پول بدی اگه یکی فقیر اومد من بهش میدمت چون خودمم فقیرم بهش گفتم خب چرا میخوای مثل مادرم بدبخت بشم توواین زندگی ولی اینکافی نبود کاش بیشتر میچزوندمش دلم خنک نشده

نه مثلش نیست ولی ساکته بهش میگم چیزی بگو میگه پدرت بی تربیته ولش کن هروقت خواستگار اومد خودم دعواش م ...

خدابزرگه ان شاءالله یه خواستگار برات میاد که بهترین مهریه رو برات میزنه و بهترینها رو درکنارش تجربه میکنی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدابزرگه ان شاءالله یه خواستگار برات میاد که بهترین مهریه رو برات میزنه و بهترینها رو درکنارش تجربه ...

من بااین پدری که دارم هیچوقت خوشبخت نمیشم 

یه کلمه هم بلد نیست صحبت کنه آبرومو پیش همه برده کسی نمیاد خواستگاریم

زندگیمونو تباه داده 

بعدشم بحث اصلیم اینه که چرا پدرم منو بی ارزش میبینه

عزیزم لابد چون خودش وضع مالیش خوب نیست میخواد که خودشو کوچیک نکنه 

بابای منم چون مشروب میخوره میگه مرررد مشروب میخوره حتی به شوهرمم میگفت ولی من شرط ازدواجم این بود که لب به این چیزا نزنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40