منم لاردارم نتونستم برم با افسر خدا کنه باطل نکنن من دلیل دارم ۹ماه باردار بودددم😭😭😥
فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر دومین فندوق قشنگمه هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی میشه دعا کنید سالم باشه ..امروز ۱۷ مرداد ۴۰۳تو ۱۴ هفتگی جنسیتش مشخص شد و من برا دومین بار دارم پسر دار میشم💙خدا به همه اونایی که نی نی دوست دارن و نمیشه نی نی گوگولی بده الهی .💖💗
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چقدر گذشته کاردکس بعد چند مدت باطل میشه؟؟منم لاردارم نتونستم برم با افسر خدا کنه باطل نکنن من دلیل د ...
یک سال
من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓 یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂 برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️
خب من یه سالش تموم شده تا اردیبهشت سال دیگ ۲سال تموم میشه که زایمان کنم و... بخام با افسر برم طول میکشه
خدا کنه قانون بارداری هم اضافه کنن اخع کم نیست که ۹ماهه نزدیک یه سال الکی الکی باطل بشه بدبختیم که
دوباره باید آیین نامه امتحان بدیم؟؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر دومین فندوق قشنگمه هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی میشه دعا کنید سالم باشه ..امروز ۱۷ مرداد ۴۰۳تو ۱۴ هفتگی جنسیتش مشخص شد و من برا دومین بار دارم پسر دار میشم💙خدا به همه اونایی که نی نی دوست دارن و نمیشه نی نی گوگولی بده الهی .💖💗
البته تا دوساله مهلتش، آره فک کنم باید تمدید کنی و این کلاسا رو دوباره از نو شروع کنی
واااااییی نهههه روز بعد زایمانم باید برم با افسر نوبت بگیرم
همش یادم رفته😐😐
1
5
10
15
20
25
30
35
40