2777
2789
عنوان

اگه اینجا بع شما بگم مادرم یه احمق روانیه خدا ازم ناراحت میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 27 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چندسالته عزیزم؟

20سالمه

دختری زیر دست نا مادری ام،  دختری دلشکسته . دختری تنها که پشتیبان برادر کودکشه🥺 دختری که شبها گریه های برادرشو میبینه بالای سر قاب عکس مادرش ولی هیچکاری جز هق هق نمیتونه انجام بده😭 دختری هستم که توی اوج جوانی مادرم پرکشید و تنهام گذاشت😭دختری هستم که هیچکس درکش نمکینه وحتی پدرش تنهاش گذاشته😭 برای شادی روح مادرم صلوات
خداروشکر از مرحله سخت رد شدیبعدشم خدابزرگهدانشجویی؟

ممنونم عزیزم..  نه نزاشتن درس بخونم  دیپلم هم ندارم😔

دختری زیر دست نا مادری ام،  دختری دلشکسته . دختری تنها که پشتیبان برادر کودکشه🥺 دختری که شبها گریه های برادرشو میبینه بالای سر قاب عکس مادرش ولی هیچکاری جز هق هق نمیتونه انجام بده😭 دختری هستم که توی اوج جوانی مادرم پرکشید و تنهام گذاشت😭دختری هستم که هیچکس درکش نمکینه وحتی پدرش تنهاش گذاشته😭 برای شادی روح مادرم صلوات
خواستگار؟

قید ازدواج هم زدم یه برادر هشت ساله دارم بهد مادرم وابسته خودمه اگه من برم اینجا نابودش میکنن😔

اینجا همه بهت حس عذاب وجدان میدنمنم مادرم یه آدم سمی و روانیه

عذاب وجدانی ندارم

فقط خودمو کنترل میکنم رفتاری نشون ندم که بعدش پشیمون بشم

این زن فقط ادعاست فقط

کاش یکم به رفتاراش فکر می‌کرد که باروح و روان بقیه چکار میکنه

قید ازدواج هم زدم یه برادر هشت ساله دارم بهد مادرم وابسته خودمه اگه من برم اینجا نابودش میکنن😔

نمیتونی با خودت ببریش؟البته اگه کیس خوبی برای ازدواج داشته باشی نه اینکه از چاله بیفتی توچاه