2777
2789
عنوان

خانوما با همسرتون چطور آشنا شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 35 پست
اگه قسمت باشه حتما جور میشه خدا برات بهترینش رو کنار گذاشته

احساس میکنم اطرافیان بهم تیکه میندازن آخه سنم بالاس

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس میکنم اطرافیان بهم تیکه میندازن آخه سنم بالاس

اونا از بی فرهنگیشونه دلیل نمیشه شما ناراحت شی خودت رو سرگرم کن تو اجتماع باش درس بخون پیشرفت کن کسیم تیکه انداخت بگو فعلا اهداف مهم تری دارم 

Belle سابق
من حتی ۱ نفرم بهم پیشنهاد نداده

خب به چهرت بیشتر برس قیافه حرف اولو میزنه تو عشق و عاشقی پسرا 

بعدشم اگ میخوای سنتی ازدواج کنی بنظرم فقط باید خانوادت شناس باشن چون سنتی اول ب خانواده نگاه میکنن 

اره خیلی زیاد،۷ سالی دوست دو سال ازدواج

من دخترم ۲۶ سالشه دانشجوی پزشکیه از سال اول با یکی از همکلاسی هاش آشنا شدن ولی هنوز خواستکاری نشده همش میگه شرایطشو نداریم من خیلی ناراحتم

چطوری میتونم مورد پیدا کنم واسه ازدواج؟هیچکس سمتم نمیاد

دوست نبودیم. تو کوچه دیدمش ظهرم بود گفتم چه جیگریه خوش به حال اونی که زنش شه چند ماه بعد مامانم گفت خواستگار داری من راضی نبودم شب که اومدن دیدم همونیه که عاشقش شده بودم، مگه نیشم جمع میشد 😅

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
خب به چهرت بیشتر برس قیافه حرف اولو میزنه تو عشق و عاشقی پسرا بعدشم اگ میخوای سنتی ازدواج کنی بنظرم ...

قیافم خوبه هر کسی میبینه میگه خوشگلی دماغم عمله لبام ژل تیپمم امروزی ولی انگار ن انگار

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
مگه چند سالته

۲۵

من دخترم ۲۶ سالشه دانشجوی پزشکیه از سال اول با یکی از همکلاسی هاش آشنا شدن ولی هنوز خواستکاری نشده ه ...

خب اخه واقعا دانشجو سنش کمه و شرایطشو نداره ولی نگرانی شمام بجاست باید از پسر شناختی داشته باشید که ایا واقعا پای انتخابش میمونه،من چون میدونستم این ادم خیلی با عرضست و تواناییشو داره رشد کنه و از طرف دیگه واقعا عاشق بود حاضر بودم هرچند سال شده پاش بمونم الانم خیلی از انتخابم راضیم

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡